Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste



PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zaba nenamjenski kredit

Zaba nenamjenski kredit, najbolja opcija nenamjenskog kredita

Znate sigurno kako Zaba nudi pregršt opcija vezano za kredite i to po mjeri svakog građana i za gotovo svaku prigodu. Jedan kredit koji najviše odgovara većini nas je svakako Zaba nenamjenski kredit. Što su nenamjenski krediti? To je gotovinski kredit koji nema specifično određenu namjenu, u prijevodu možete ga iskoristiti za bilo što, i za bilo koju situaciju. Zaba nenamjenski kredit vam može poslužiti kao novac za tehnički pregled i registraciju vašeg automobila, može vam poslužiti za adaptiranje i uređenje vašeg doma, kao novac za putovanje na koje ste oduvijek htjeli otići s vašim partnerom ali nikada nije bilo novaca itd. Brojni su primjeri gdje možete iskoristiti novac, no bitno je da ga iskoristite dobro. Nenamjenski kredit je svakako najbolja opcija kada dolazi do dizanja kredita, i naravno Zaba to itekako zna. Prijavite se još danas u Zabu i otiđite do njihove najbliže poslovnice i zatražite svoj nenamjenski kredit još danas.

Zaba nenamjenski kredit, brza realizacija kredita

Kome je sve dostupan Zaba nenamjenski kredit? Odgovor je svima koji su kreditno sposobni da ugovore kredit. Zaba u slučaj također uzima i ljude koji nisu njeni klijenti, što je još jedan plus pri podizanju ovakvog kredita. Pitate se što to znači biti kreditno sposoban? Kada želite podići neki kredit, primjerice sada Zaba nenamjenski kredit, banka će od vas tražiti određenu dokumentaciju. U toj dokumentaciji morate priložiti ugovor o radu u kojem stoji da li ste zaposleni na neodređeno ili određeno, također morate na uvid donijeti zadnje tri platne liste. Po tim dokumentima se provjerava koje su vaše financijske mogućnosti i da li ste kreditno sposobni tj. Da li ste kandidat za ovaj kredit ili ne. Ponekad se zna dogoditi da vas u jednoj banci odbiju kao kreditno nesposobnu osobu, a da vas u drugoj prihvate kao kreditno sposobnu osobu, to sve ovisi o politici banke. Zagrebačka banka će vam svakako pomoći najviše što može u realizaciji kredita ako vam je potreban.

Zaba nenamjenski kredit, isplata kredita

Naveli smo kako ćete pri bilo kojem kreditu morati na uvid donijeti traženu dokumentaciju sa strane banke. Recimo za primjer da vam je banka odobrila Zaba nenamjenski kredit, što sada s isplatom i rokovima otplate? U većini slučajeva od realizacije kredita i isplate prođe najmanje rok od tjedan dana pa i više. Isplata se vrši na vaš tekući račun, i otplata može krenuti već sljedeći mjesec u iznosu koji ste dogovorili s bankom. Sve u svemu Zaba nenamjenski kredit ne zvuči kao loš i kompliciran kredit, i vjerujte nam nije. Među najtraženijim kreditima je u Zagrebačkoj banci danas. Mnogi klijenti iz drugih banaka dolaze upravo u Zabu po nenamjenski kredit radi jednostavnog pristupa realizacije i radi jednostavno bolje sagrađene ponude. Zagrebačka banka je itekako svjesna svojih ponuda kredita i zadovoljstvom svojih klijenata i onih koji će to tek postati. Zagrebačka banka je svakako prvi izbor banke kada su u pitanju nenamjenski krediti.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (613 ocjena)