Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zamjenski krediti

U slučaju da ste primijetili kako svaki vaš neplanirani izdatak bitno utječe na mjesečni budžet, zamjenski krediti će takve rupe popuniti u jednom danu. Imate li već otvoren kredit u nekoj od banaka, tada su zamjenski krediti idealni za vas. Ovi krediti pomoći će vam zatvoriti stare kredite, otplatiti neplanirane troškove, stare račune i slično. Bez obzira na vašu kreditnu povijest i stanje, zamjenski krediti biti će vam odobreni zadovoljavate li minimalne uvjete koje smo za vas postavili.

Nije li teško upravljati svim mjesečnim izdacima sa samo jednom plaćom pogotovo u one mjesece kada je potrošnja veća. Ako ste suočeni s takvim situacijama mogu vam pomoći zamjenski krediti. Jedan zamjenski kredit je kratkoročan kredit s maksimalnim iznosom zajma do 4000 EUR. Ova usluga zamišljena je kako bi vam pomogla i isplatila novac već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Vremenski period vračanja zamjenskih kredita moguć je od 15 dana do 150 dana, što ovisi o visini kredita koji podižete.

U trenutku isplate zamjenskih kredita, ponekad je to jedina opcija za osobe koje su kreditno nesposobne, koje imaju lošu kreditnu povijest i suočavaju se sa stalnim odbijanjem od strane banaka.

Zamjenski krediti kao i nenamjenski krediti mogu biti spasitelj u hitnom trenutku. Nenadani troškovi zahtijevaju hitnu potrebu za novcem. Postoje mnoga financijska rješenja koja vam mogu pomoći, no morate biti na oprezu kako ne bi ste bili prevareni. Naši zamjenski krediti su potpuno sigurni, provjereni i transparentni. Bez sitnih slova i skrivenih rečenica moguće je zatražiti kredit do 4000 EUR.

Usluge koje su dostupne našim klijentima su instant usluge koje možemo odobriti već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije.

Svake godine broj korisnika interneta u naglom je porastu. Zahvaljujući tome i financiranje preko interneta također je u stalnom porastu. Svakodnevno nadograđujemo naše usluge šireći tako ponudu prema potrebama naših klijenata. Time omogućavamo svakome da dođe do novaca u jednom danu tako da ne mora otići iz stana ili kuće. Zamjenski krediti mogu se zatražiti u svega nekoliko klikova mišem, te samo uz osnovnu dokumentaciju, bez javnih bilježnika, potvrda poslodavaca i ostalih papira kojima ćete trošiti vrijeme i novac.

Prilikom podizanja zamjenskih kredita važno je obratiti pozornost na sve troškove koji su transparentno prikazani i uračunati u mjesečnu ratu kredita. Ako se klijent slaže i potvrđuje da može i da će vraćati zamjenski kredit, novac isplaćujemo u skladu s mogućnostima klijenata.

Kako bi ste koristili naše usluge morate biti punoljetni, te imati redovita mjesečna primanja po važećem tekućem računu. Zamjenski krediti imaju drugačiju politiku i pravila odobravanja u odnosu na kredite u banci. Čak i ako smatrate da ste kreditno nesposobni, možete nam se obratiti za savjet i upitati naše stručne zaposlenike za najbolje rješenje.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (673 ocjena)