Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajmovi Split

Zajmovi Split, potreba za zajmovima

Kao i u svakom većem gradu u RH, zajmovi Split su postali popularno internet pretraživanje. Zajmovi Split su zajmovi koje možete pronaći na internetu, a pretraga nudi rezultate vezano za banke i razne online kreditne kuće poznatije kao brze pozajmice, pozajmice za 15 minuta itd. Ovakva vrsta zajmova se nudi svim osobama koje su punoljetne, u radnom odnosu i koje hitno trebaju brzi novac još danas. Bilo da su u pitanju niska mjesečna primanja, neplanirani troškovi ili neke slične situacije koje vas traže novac, zajmovi su rješenje. Brzi zajmovi vas mogu riješiti novčanih problema u roku od svega 24 sata maksimalno. Svi građani Splita imaju mogućnost korištenja zajmova u Splitu bez ikakvih dodatnih garancija. Što to znači? Nema veze da li ste ili niste vlasnik neke imovine, to nema veze s odobravanjem zajma. Zajmovi preko interneta su puno lakši i brži za realizaciju nego zajmovi u bankama. Minimalna papirologija, brza provjera popunjenog obrasca, i brza realizacija isplate, to je ono što vam kreditne kuće nude preko brzog zajma u bilo kojem većem radu u Hrvatskoj.

Zajmovi Split, potražnja

Potražnja za zajmovima definitivno raste, i to iz dana u dan. Naveli smo kako mnogi neplanirani troškovi s minimalnim primanjima su česti razlog zašto se mnogi obraćaju online zajmovima. Zajmovi Split se isplaćuju u eurima s mjesečnim rokom za vračanje zajma. Svota zajma se isplaćuje na valjani tekući račun koji se navodi prilikom popunjavanje online obrasca. Transparentni način poslovanja je ono što mnoge privlači u poslovanju s online pozajmicama. Zajmovi Split su usluga koja je dostupna svima na području Splitsko-Dalmatinske županije bez odlazaka i čekanja u redu u bankama. Ako vam je potreban brzi novac, u svega nekoliko minuta ga možete zatražiti i dobiti ispunjavanjem online obrasca putem vašeg laptopa, tableta, pametnog telefona. Na ovaj način vi štedite vrijeme a i novac koristeći instant brze usluge zajmova. Za sva dodatna pitanja, stručan tim djelatnika koji je zaslužan za odobrenje pozajmica će vam rado pomoći. Nađite odgovarajući zajam još danas i riješite se svojih financijskih problema.

Zajmovi split, prijava za zajam

Prijava za Zajmovi Split radi se putem interneta. Kada odaberete zajmodavca kojeg želite, registrirat ćete se na njihovu web stranicu. Tada ćete zatražiti zajam, i popuniti obrazac s vašim osobnim podacima. Kada popunite zahtjev za zajam kao i obrazac s vašim osobnim podacima, prilažete navedenu dokumentaciju. Kod raznih zajmodavca se traži razna dokumentacija, najčešće je ona preslika osobne iskaznice, preslika kartice tekućeg računa i eventualno ugovor o radu ili platna lista kao dokaz da imate mjesečna primanja s kojim možete otplatiti pozajmicu. Nakon što sve ispunite i priložite, pošaljete zajmodavcu. Zajmodavac vam odgovara u svega 15-ak minuta. Nakon odobrenja zajma novac na vaš račun sjeda već isti dan, ili najkasnije sutra. Rok otplate je kratak, pošto su zajmovi ipak kratkoročni nenamjenski krediti u iznosu do 4000 EUR. Rok otplate dogovarate sa zajmodavcem. U slučaju da dođe do komplikacija tijekom otplate, uvijek možete nazvati zajmodavca i napraviti promjenu u otplati kako ne bi došlo do nepotrebnih komplikacija. Zajmovi Split su još jedi zajmovi u redu velikih gradova koji nude svojim građanima brz i siguran novac.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (575 ocjena)