Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zagrebačka banka pozajmice

Gdje realizirati Zagrebačka banka pozajmice

Kao i sve ostalo, dolaskom novih generacija i novih trendova mijenjaju se razni aspekti našeg života. Nove mlade generacije traže drugačija i bolja rješenja. Ovo se posebno odnosi na brzinu, pa su zahtjevi da se usluge i potrebe žele realizirati što prije. Od nekadašnje prakse da se štedi, pa sa viškom novca realiziraju razni životni projekti i potrebe, danas se sve više koriste krediti i pozajmice kao rješenje financijskih potreba i želja. Sve više je novca u sustavu i sve povoljnije se može novac posuditi, pa je i logična posljedica sve većeg korištenja i Zagrebačka banka pozajmice. Zagrebačka banka nudi razne novčane proizvode, a svakako se ističu Zagrebačka banka pozajmice, zbog iznosa koji se mogu pozajmiti i uvjetima po kojima se pozajmljuje novac. Ovakve pozajmice Zagrebačke banke možete realizirati u svim poslovnicama diljem Hrvatske, kao i online, preko web stranice. Online predaja zahtjeva za pozajmicu nova je usluga koja će vam uštedjeti puno vremena kod ugovaranja pozajmice.

Zagrebačka banka pozajmice online ugovaranje

Zagrebačka banka po mnogoćemu vodeća je banka u Hrvatskoj, pa je tako i u uvođenju novih tehnologija u poslovanje. Jedna od pogodnosti koje vam nudi je i online predaju zahtjeva za Zagrebačka banka pozajmice. Predavanjem online zahtjeva štedite jako puno vremena i izbjegavate čekanje u poslovnici. Za ovu vrstu predavanje zahtjeva morat ćete biti klijent banke i potrebna je registracija na web stranici banke. Nakon što predate zahtjev u kojem ćete ispuniti koji iznos pozajmice želite i na koji rok vraćanja, bankar će vaš zahtjev obraditi istoga dana. Ako vas procijeni da ste kreditno sposobni, dobit ćete termin u najbližoj banci za realizaciju Zagrebačka banka pozajmice. U pravilu od predaje zahtjeva do isplate prođe par dana, što je odlično za situaciju u kojoj vam hitno treba novac. Na web stranici banke možete pronaći i razne druge alate koji vam mogu pomoći u odabiru novčanog proizvoda i pozajmice. Kreditni kalkulator kao i online podrška dostupni su vam na web stranici Zagrebačke banke.

Iznosi Zagrebačka banka pozajmice

Zagrebačka banka brine o svojim klijentima i konstantno poboljšava svoju ponudu, tako da ćete sigurno naći optimalnu pozajmicu za vaše potrebe i s obzirom na vašu financijsku situaciju. Zagrebačka banka pozajmice mogu realizirati svi, radnici, studenti i umirovljenici. Naravno s obzirom na to da li ste u radnom odnosu, student ili umirovljenik, ovisit će iznos i uvjeti po kojima ih možete dobiti. Zagrebačka banka pozajmice idu od 70 eura do 700 eura za studente, pa do 40000 eura za klijente koji su u radnom odnosu na neodređeno vrijeme. Kamatne stope iznose od 5, 20 posto do 6, 85, ovisno o tome da li uz pozajmicu ugovorite osiguranje pozajmice ili ne. Za pozajmicu od 40000 eura možete ugovoriti rok vraćanja do 10 godina. U svakom slučaju pozajmice koristite razumno i samo kada vam stvarno treba. Također osobno dobro procjenite svoje financijske mogućnosti kako ne bi zapali u probleme sa vraćanjem mjesečnih obveza.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (548 ocjena)