Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zagrebačka banka krediti

Zagrebačka banka krediti koji se mogu ugovoriti

Zagrebačka banka jedna je od vodećih u Hrvatskoj i u mnogo stvari prednjači kada su u pitanju novčani proizvodi i ponuda. Novi trendovi i zahtjevi klijenata, kao i situacija na tržištu rada i novca, rezultirali su promjenama u ponudi banaka. Zagrebačka banka krediti u ponudi su razni. Neovisno o vašem radnom statusu i visini kredita koji trebate, bankari će za vas sigurno pronaći najbolju opciju. Zagrebačka banka krediti koji se mogu ugovoriti su stambeni, gotovinski, studentski i umirovljenički. Sve ove kredite možete ugovoriti u velikom broju poslovnica Zagrebačke banke u svim gradovima Hrvatske, gdje vas dočekuju najbolji bankari. Bankari su i njihove kvalitete bitne su kako bi vam našli optimalno rješenje s obzirom na vaše želje i mogućnosti. Broj poslovnica zaista je velik, a osim u poslovnicama kredite možete ugovarati i online. Svi krediti koje možete dobiti u Zagrebačkoj banci imaju jako povoljne kamatne stope, a procedura za dobivanje kredita maksimalno je pojednostavljena.

Zagrebačka banka krediti i kako ih realizirati

Kao što smo već naveli Zagrebačka banka krediti mogu se realizirati u mnogobrojnim poslovnicama i online. Procedura oko ugovaranje kredita doista je jednostavna i potrebna dokumentacija svedena je na minimum. Treba naglasiti i brzinu kojom će bankar procijeniti vašu kreditnu sposobnost. Također ako ste kreditno sposobni za željeni kredit, novac se isplaćuje u roku 2-3 radna dana. Dakle čak i ako vam je hitno potreban novac, banka će vam omogućiti da bezbolno riješite svoj financijski problem. Za realizaciju Zagrebačka banka krediti potrebno je donijeti osobnu iskaznicu, OIB broj, platnu listu i ispunjenu i ovjerenu potvrdu od poslodavca. Naravno, ako ste student ili umirovljenik potrebna dokumentacija je ponešto drugačija. Manje ćete dokumentacije trebati donijeti, ali su i iznosi kredita za studente i umirovljenike manji. Što se tiče online realizacije kredita, potrebno se registrirati na web stranici Zagrebačke banke. Nakon završene registracije, pojavit će vam se opcija ispunjavanja i predaje zahtjeva za kredit. Također na web stranici imate i kreditni kalkulator, koji će precizno izračunati i prikazati vam otplatni plan. Na web stranici imate i cijelodnevnu online podršku za sva vaša pitanja.

Konkretne brojke za Zagrebačka banka krediti i na što pripaziti

Zagrebačka banka krediti kreću se u raznim iznosima, ovisno o namjeni kredita. Gotovinski Zagrebačka banka krediti mogu se realizirati i do iznosa od 40000 eura, sa rokom otplate do 10 godina. Kamatna stopa se razlikuje u odnosu na to da li uz kredit ugovorite i dodatno osiguranje za isplatu kredita. Ako ugovorite i osiguranje tada je kamatna stopa 5,20 posto, dok će kamatna stopa u protivnom iznositi 6,85 posto. Mjesečnu ratu lako ćete izračunati pomoću kreditnog kalkulatora, tako što ćete u jednadžbu unijeti željeni iznos kredita, kamatnu stopu i vremenski period u kojem mislite vratiti kredit. Dobra stvar je što Zagrebačka banka ne naplaćuje naknadu za obradu zahtjeva za kredit, pa ćete u usporedbi sa prijašnjim vremenima uštedjeti dosta novca. Ono gdje i na što vi možete osobno pripaziti je da kredit uzimate samo kada vam je nužno potrebno i da si prilagodite otplatni plan. Uvijek si ostavite određenu rezervu na plaći, kako bi i u kriznim situacijama imali dovoljno sredstava za vraćanje kredita. Svako ne ispunjavanje i ne vraćanje kredita, dovest će vas do dodatnih financijskih problema, pa čak i ovrhe, koju svakako želite izbjeći.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (518 ocjena)