Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zaba krediti na ostatak primanja

Zaba krediti na ostatak primanja, krediti

Krediti na ostatak primanja su često dosta diskutabilni krediti i znaju biti predmet rasprave kada više nema druge opcije na stolu. Mjesta panici naravno nema, jer Zaba krediti na ostatak primanja je tu uz vas u svakom trenutku. Svijet kredita i kreditnog poslovanja je danas veći nego ikada prije, no bez obzira na to neke banke i dalje ne žele ponuditi opciju kredita na ostatak primanja. Srećom, Zaba krediti na ostatak primanja je uvidjela ovu situaciju i plasirala se na tržište kredita. Ovaj kredit se može ostvariti kao i svaki drugi kredit, naravno uz traženu dokumentaciju i svu popratnu proceduru koja ide uz to. Krediti nikada nisu lagana stvar, sama odluka o kreditu je teška a kamoli ne njena realizacija, srećom Zaba vam nudi kredite koji će vam zadati manje glavobolja a više veselja. Kredit na ostatak primanje nije samo rezerviran za stalne klijente, već i za nove članove kao i naravno za vjerne stalne klijente.

Zaba krediti na ostatak primanja, krenite iznova

Priznajemo, ako vam treba Zaba krediti na ostatak primanja onda svakako niste u zavidnoj situaciji, ali to ne znači da morate biti u strahu ili pod stresom. Uz Zabine kredite brzo ćete opet stati na noge i financijski se oporaviti. Zaba krediti na ostatak primanja su rađeni tako da ćete vi kao klijent uvijek biti u mogućnosti vratiti tj. Otplatiti ratu. Pristup bez restrikcija skupa s kodeksom drugačijeg poslovanja U zabi rezultira ne samo najboljom ponudom kredita, već daje i oslonac onima koji ne znaju kako bi više financijski. Ako želite pouzdanu banku uz sebe koja će vam biti spremna odgovoriti na svako pitanje i dati ponudu koju nećete moći odbiti, Zaba je svakako izbor za vas. Moderan pristup financijskom tržištu i konstantne ideje koje se realiziraju čine Zabom najpoželjnijom bankom, osobito za mlade ljude koji žele biti shvaćeni u današnjim teškim financijskim vremenima. Mnoge banke su u ovoj kriznoj situaciji ostale na istome i igrale na sigurno, dok je Zaba krenula u akciju.

Zaba krediti na ostatak primanja, tradicija Zabe

Zaba, što je skraćenica od Zagrebačke banke je danas jedna od najvećih bankarskih grupa u Hrvatskoj. Zadnjih godina je značajno napredovala i proširila svoje poslovanje uz mnogo zadovoljnih klijenata i još uspješnijih investicija. Zaba je danas prva banka izbora mladima, i onima kojima trebaju posebni krediti poput Zaba krediti na ostatak primanja. Dokle god postoje blokirani računi i mladi u financijskim nevoljama, Zaba krediti na ostatak primanja će biti prisutan na tržištu kredita. Moto Zabe je „Uvijek uz vas“ i to dokazuje svojim konstantnim napretkom u svijetu bankarstva, čak i u doba pandemije. Pitate se sigurno da li ima još nekih solucija pored Zabe? Bankovno gledajući, teško. Alternativa mogu biti online krediti sa strane kreditnih agencija. Pristup novcu je brži nego u bankama, i dostupan je samo u par minuta nakon što ste popunili obrazac da tražite navedeni kredit. Minus online kredita je rok otplate koji često mora biti što prije, tako da opcija brzog novca dolazi s opcijom i brza otplata. Ako ste u financijskoj krizi, možda vam i to nije najpametniji potez, iako sa zajmodavcima se sve da dogovoriti.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (575 ocjena)