Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 10.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Trebam kredit

Trebate li kredit?

Koliko puta ste se našli u teškoj situaciji kada ste sami sebi ili nekome drugome rekli trebam kredit. Problemi se čine bezizlazni, a pritisak je sa svih strana. Znamo da je zdravlje naše najveće blago, blago koje moramo čuvati. Ne dozvolite da vam ga novčane poteškoće i siromaštvo ugroze. Olakšajte si život i priznajte sami sebi da trebate kredit. To je samo novac, novac koji će skinuti veliki teret koji nosite na svojim leđima. Novac koji će vam omogućiti da mirno spavate i dišete punim plućima. Situacija u našoj zemlji je teška, politička nesigurnost, financijska i pogled u kojem ne vidite ništa. Takva stanja negativno utječu upravo na vas, mene i svakog malog čovjeka. Računi se gomilaju iz mjeseca u mjesec, dovode nas do ruba i samo je jedan korak dovoljan da se izgubimo nepovratno. Zato krenite u brzo rješavanje vašeg problema usprkos cijeloj neizvjesnoj situaciji u zemlji vi svoj život učinite izvjesnim i obratite nam se s povjerenjem.

Odgovorno i ozbiljno rješavamo vaš problem i činimo vaš život lagodnijim bez nedaća koje donosi novac i njegov nedostatak. Kredit vam omogućuje trenutni izlazak iz krize. Svi smo mi ponekad pogođeni nenadanim događajima u našem životu, tužnima kao što su bolest, pogreb, sretnima kao rođenje, krštenje, vjenčanje. U tim situacijama vam je najpotrebnija financijska sigurnost što naš kredit svakako omogućuje. Utječite sami na životne odluke uz naše povoljne kredite kreirajte svoju sadašnjost i budućnost.

Kredit do 4000 EUR​

Trebate li kredit možete ga zatražiti u maksimalnom iznosu do 4000 EUR. Naše usluge možete koristiti online bez da izlazite iz svog stana. Potreba za kreditom riješit će vaše financijske probleme u jednom danu. Naši krediti isplaćuju se za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije.

Uz nekoliko minuta vremena i samo osnovnu dokumentaciju zatražite kredit koji će vam biti isplaćen u istom danu. Usluga trebam kredit dostupna je svim punoljetnim građanima u Hrvatskoj koji imaju redovita mjesečna primanja po tekućem računu. Ne čekajte da bude kasno! Primanja koja dobivate svaki mjesec često su nedovoljna kako bi ste normalno živjeli. Uskraćujete li sebi ili svojoj djeci stvari koje im puno znače dovoljan je znak da trebate kredit.

Živite bez utega oko svog tijela, uđite u sljedeći mjesec neopterećeni znajući kako ćete imati za podmirenje svih dugova. Diskretan i vrlo transparentan način poslovanja omogućava vam da vidite sve troškove vračanja kredita i prije nego ga zatražite. Kod nas nema skrivenih troškova, zato nam se obratite s punim povjerenjem jer mi smo provjereni partner koji sklapa poslovanje na obostrano zadovoljstvo bez skrivanja i laganja.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (603 ocjena)