Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Treba mi novac odmah

Treba mi novac odmah, svjesnost potrebe

Treba mi novac odmah je rečenica koju je svatko od nas barem izgovorio u svome životu. Teško je ne razmišljati o potrebi novaca kada vam na naplatu dođu režije, rata kredita, mjesečna kupnja namirnica i slično. Novaca nažalost nikad dosta, osobito u današnje vrijeme kada su standardi života sve skuplji a primanja sve manja. Mnogi od nas troše više nego zarađujemo, i zato se često nađemo u situacijama gdje smo ili dužni novce svojim bližnjima, banci, idemo u minuse na karticama. Treba mi novac odmah vam sigurno prođe kroz glavu ne samo kada vidite nešto što želite a ne možete si priuštiti, nego i kada krenu stizati razne poruke upozorenja o nepodmirenim troškovima. Mnogi će vam za savjet dati kako trebate stisnuti budžet, napraviti listu troškova i slično, ali ne razumiju da ponekad i kućanstva s većim prihodima se bore pokriti troškove života. Naravno, ne treba se pretjerivati s kupnjom ne potrebnih stvari što svatko od nas napravi s vremena na vrijeme.

Treba mi novac odmah, banke i kredite kuće

Naravno, pri pomisli Treba mi novac odmah pomislite prvo na banke. Naučeni smo da su banke tu za sve naše potrebe vezano za novac, no koje je mišljenje banaka o ovome? Zamislite si koliko ljudi na dnevnoj bazi ulazi u banku s ovom rečenicom. Banke ne daju novac olako, i provjeravaju sve od vaše kreditne sposobnosti, da li ste zaposleni na neodređeno ili određeno, kakva su vam primanja, imate li dodatna primanja ili neku štednju, zanima ih gdje ćete potrošiti novac itd. Sam proces izdavanja kredita ili zajma, pozajmice u banci je zaista proces. Ne moramo naglašavati da ako ste zaduženi ili ako imate blokadu ili ste pred blokadom da vam banka neće pomoći. Banka u situaciji gdje vam hitno treba novac može dozvoliti prekoračenje na tekućem računu, ali koliko možete u minus opet ovisi o vašoj plaći. Ili postoji opcija kredita po kreditnim karticama. Što je s pristupom kreditnih kuća kada dođete s rečenicom Treba mi novac odmah? Kreditne kuće paze da imate uredna primanja i s time zaključuju da možete uredno podmirivati dug ako dođe do njega s njihove strane. Kreditne kuće nude kredite, pozajmice, i zajmove s brzim rokom isplate od dana i proces prijave je lakši nego u banci. Oni svoje usluge nude većinom online i stoje iza onih oglasa Brze pozajmice, brzi zajmovi, isplata odmah, mini krediti i sl. Prije odluke u kojoj kreditnoj kući želite uzet novac, naša preporuka je da na stranici Hrvatske narodne banke provjerite popis kreditnih kuća u Hrvatskoj, kako ne bi došlo do česte zabune, a to je da uzmete primjerice kredit od kreditne kuće koja nema odobrenje za rad u Hrvatskoj, i tu može doći do komplikacija.

Treba mi novac odmah, odluka

Po svemu navedenom nije teško donijeti odluku. I banke i kreditne kuće imaju svoje mane i prednosti, i sukladno tome možete donijeti svoju odluku. Ako vam novac nije tako hitan, banka vam može pomoći. S druge strane ako vam je novac zaista hitan i ne da vam se čekati odobrenja po par dana onda su kreditne kuće i zajmodavci online vaša odluka. Treba mi novac odmah je svejedno odluka oko koje ne treba srljati. Brzi novac na računu je nešto što svatko od nas želi, ali prije toga svakako provjerite da li ste u novčanoj mogućnosti vračati taj novac u otplati i u kojem roku. I banka i kreditna kuća će vam ponuditi najbolje rješenje na vašu rečenicu Treba mi novac odmah, ali bitno je da ste i vi svjesni svojih mogućnosti. Detaljno proučite ponudu banke u kojoj ste klijent, i banke koje nude svoje ponude onima koji ne moraju nužno biti njen klijent. Također detaljno proučite razne kreditne kuće i kako su ocijenjene sa strane bivših korisnika i klijenata.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (540 ocjena)