Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Tko posuđuje novac

Tražite li nekoga tko posuđuje novac, ne gubite vrijeme jer brzikredit.com za vas ima sigurnu i brzu uslugu posudbe novca. Ova usluga može vam pomoći da unutar 24 sata imate novac na svom tekućem računu. Brži nego drugi – zahvaljujući našim djelatnicima koji imaju dugogodišnje iskustvo u financiranju u vrlo kratkom roku krećemo u odobravanje i isplatu novaca. Svjesni činjenice koliko novac može biti hitan, trudimo se da ga isplatimo što je prije moguće. Zanima li vas informacija tko posuđuje novac, možete sve o našim uslugama saznati na ovoj stranici.

Tko posuđuje novac isti dan?

Odgovor je naravno mi! U slučaju da vas je banka odbila i nemate nikoga da vam posudi novac, nemojte se ustručavati kontaktirati nas za pomoć. Zahtjev za posudbom novca od vas zahtjeva samo minimalno vrijeme, te osnovne informacije, dok isplata novca može biti već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Na internetu se mogu naći razni oglasi tko posuđuje novac, no mi vjerujemo kako želite poslovati pouzdano i sigurno!

Oglasi s informacijama tko posuđuje novac su na svakom koraku

Ako ste barem jednom obratili pažnju, mogli ste primijetiti kako postoji veliki broj onih tko posuđuje novac na različite načine, pod različitim uvjetima i s različitim iznosom. Bez obzira radi li se o privatnoj ili pravnoj osobi morate biti na oprezu. Mi svoje poslovanje vodimo na profesionalan i siguran način BEZ PREVARA I SITNIH SLOVA! Poslujemo s preko 2 000 000 korisnika diljem EU i svijetu kojima smo pomogli našim uslugama i koji ih i dalje vrlo zadovoljno koriste. U svakom trenutku smo vam spremni pomoći i ponuditi najbolje rješenje kojim će se vaše financijska situacija oporaviti.

Ne tražite dalje tko posuđuje novac

U Hrvatskoj poslujemo na potpuno nov i inovativan način šireći našu paletu inovativnih usluga koje nastojimo prilagoditi vašim upitima. Tvrtka smo s višegodišnjim iskustvom u financiranju u cijeloj Europi. Isplatu novca vršimo u maksimalnom iznosu od 4000 EUR. Ako vam je to dovoljan iznos, onda ste pronašli pravog partnera tko posuđuje novac. Transparentnim i diskretnim pristupom prema svakom klijentu ne dijelimo nikoga po niti jednoj stavi i osnovi. Za nas su svi klijenti jednaki i nastojimo s njima izgraditi poslovni odnos na obostrano zadovoljstvo.

Mi smo rješenje na pitanje tko posuđuje novac u ei gotovini

Sva isplata novca vrši se isključivo elektronskim putem direktno na tekući račun klijenta koji ne smije biti u blokadi. Klijent može imati svoj račun u bilo kojoj banci pod uvjetom da na računu ima redovita primanja. Da bi smo vam posudili novac NE MORATE biti zaposleni za stalno, ne tražimo vas potvrde javnih bilježnika, poslodavaca. Novac posuđujemo u cijelom iznosu, gotovini i eurima s rokom otplate do 18 mjeseci. Ovisno o vašim potrebama i mogućnostima možete zatražiti financijsku pomoć od nas i napokon stati na kraj pitanju, tko posuđuje novac! Obratite nam se s povjerenjem preko tableta, pc-a ili pametnog telefona u bilo koje doba i s bilo kojeg mjesta. Kod nas nema čekanja!

         
Ocjena: 4.5 / 5 (508 ocjena)