Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Tko daje pozajmice

Tko daje pozajmice, vječito pitanje

Gotovo ne postoji osoba koja ne zna što su to brze pozajmice preko interneta i koja je njihova ponuda kao i svrha. Često se postavlja pitanje tko daje pozajmice iza svega toga? Mnogi se ne zapitaju ovo pitanje do trenutka dok im recimo pozajmica već bude odobrena, znate da je riječ o zajmodavcu koji se krije iza određenog internet imena povezanog s pozajmicama. Da li je zaista bitno tko vam daje pozajmicu ako je ona odobrena i ako je sve u redu, i ako su komentari i ocijene vezane za pozajmice pozitivne? Zapravo i nije. Ono što je najbitnije je da su pozajmice sigurne i da vi dobijete traženu uslugu. Tko daje pozajmice mimo banke? Online zajmodavci koji se kriju ispod imena poput Brze pozajmice, Online pozajmice, itd. Online zajmodavcima nikad nije u cilju da se lažno predstave, već putem svojih usluga žele predstaviti vam mogućnosti koje će riješiti vaše financijske probleme.

Tko daje pozajmice, tko je sve iza pozajmica

Usluge pozajmica su mogućnosti isplate u roku od 15 minuta od dostave vaše prijave za pozajmicu uz uvjete da je sve dobro popunjeno. Od pomisli do zahtijeva i realizacije je kratko vrijeme, sve što je potrebno je vaše vrijeme i znanje što želite od pozajmice i novaca kojeg ćete dobiti. Nitko vam neće dati pozajmice bolje od online zajmodavaca, zašto? Bez banke, bez javnih bilježnika i bez potvrde poslodavaca da ste u stalnom radnom odnosu, i uz minimalnu dokumentaciju. Tko daje pozajmice je manje bitno pitanje kada možete sve navedeno ostvariti u roku par minuta. Uostalom odgovorili smo da iza pitanja Tko daje pozajmice je zajmodavac ispod imena neke web stranice o zajmovima. Za primjer, u banci također ne znate ime i prezime osobe koja vam pomaže oko zajma, znate da je bankar. Prije nego se odlučite na bilo kakvu online pozajmicu, zajam, mini kredit ili slično, imajte na umu da iza mnogih zajmodavaca se kriju i kreditne kuće sa strane Hrvatske narodne banke. Na što bi ste ipak morali obratiti pažnju? Pri isplati novaca na ruke, jer time se vama kao klijenta stavlja u situaciju gdje vi niste sigurni.

Tko daje pozajmice, želite pozajmicu

Odgovorili smo kako na pitanje tko daje pozajmice se kriju online zajmodavci, kreditne kuće koje imaju odobrenje Hrvatske narodne banke, pa čak i same banke. Preko interneta postoji liberalniji način poslovanja, i zato se mnogi klijenti okreću online pozajmicama, zajmovima i kreditima. Brzi pristup novcu uz minimalno papirologije svima zvuči primamljivo, pa nije ni čudo da je online isplata postala tako tražena zadnjih godina kako u svijetu tako i kod nas. Pozajmice se dobivaju do 4000 EUR, i često se koriste za pokrivanje nekih manjih i nenadanih troškova. Rokovi otplate su često brzi i unutar svega par mjeseci. Ako se još pitate Tko daje pozajmice, odgovor također može biti i štedno kreditne zadruge, oni nude dugoročne pozajmice s fiksnom kamatnom stopom tijekom cijelog perioda otplaćivanja. Osim online zajmodavaca, banaka, kreditnih kuća i štedno kreditnih zadruga zajam vam također mogu dati i vaši bližnji ili poslodavac. Pozajmice je najbolje regulirati pismenim putem, kao i kod poslovanja s bankom. Bitan je uvijek dogovor oko otplatnog plana, kamatna stopa po kojoj se pozajmica vraća i valuta u kojoj će se dug vraćati.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (577 ocjena)