Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Studentski kredit PBZ

Studentski kredit PBZ, mogućnost školovanja

Nažalost mnogi mladi si ponekad ne mogu priuštiti određeno privatno školovanje radi njegove cijene. Smatrate da ste premladi da biste digli kredit, zapravo uvjereni ste da nema šanse da vam banka odobri kredit? Tu već griješite, bez obzira imali posao ili ne, razne banke nude mogućnosti studentskog kredita. U posljednje vrijeme Studentski kredit PBZ dolazi na sve bolji glas kao pružatelj usluge gdje se mladi mogu bezbrižno privatno školovati. PBZ u svojoj ponudi kredita nudi i studentske ugovore koji vam mogu pomoći riješiti se pitanja „Kako da si to priuštim“. Ako tražite rješenje za bolje obrazovanje, nemojte više tražiti, Studentski kredit PBZ, tj krediti za obrazovanje donose vam financijsku podršku za plaćanje troškova vašeg školovanja. U ponudi studentskih kredita PBZ nudi dva kredita za obrazovanje, tako da već u samome startu možete vidjeti koji kredit je više povoljan vama i vašim potrebama u privatnom školovanju. Koje to kredite PBZ nudi?

Studentski kredit PBZ, odabir kredita

Studentski kredit PBZ nudi dvije opcije kredita. Prvi je PBZ Educa krediti i evo zašto će vam se svidjeti. Educa kredit nudi povoljne uvjete poput povoljnih kamatnih stopa i brojne druge dodatne pogodnosti. Fleksibilnost oko kredita, što znači da vi sami odabirete datum, način i vrijeme početka otplate vašeg kredita. Dodatne pogodnosti kao primjerice mogućnost korištenja početka otplate kredita do 18 mjeseci. Možete birati da li želite da kredit bude u eurima, najmanji iznos kredita iznosi 500 eura, dok je najveći iznos 40000 eura. Rok otplate možete podesiti od 1-10 godina. Korisnik kredita mora biti redovni ili izvanredni student dodiplomskog, preddiplomskog ili specijalističkog studija u našoj zemlji ili inozemstvu. Morate biti zaposleni i imati kreditno sposobnog dužnika. Drugi kredit je Erasmus plus kredit koji ima iste pogodnosti poput Educa kredita, ali se razlikuje u iznosu kredita. Erasmus kredit je jedino moguć u eurima, najmanji iznos kredita je 500 eura a najveći iznos kredita je 17500 eura, rok otplate možete podesiti od 6-8 godina. Vrijede ista pravila za korisnike kredita. Kao što možete vidjeti Studentski kredit PBZ nudi dosta primamljive kredite.

Studentski kredit PBZ, odluka

Bilo da se odlučite za Educa ili Erasmus Studentski kredit PBZ, on vam može poslužiti kao plaćanje studija kao i za troškove studiranja u Hrvatskoj ili inozemstvu. Kredit je svakako teška odluka, i nikako nemojte napraviti odluku prije nego pričate ne samo s bankom vezano za upit oko kredita nego i s bližnjima. PBZ kao banka će vam vrlo rado stajati na usluzi vezano za bilo kakve upite vezano za kredite. Imajte na pameti na ulaganjem u vaše obrazovanje vi ulažete u bolju budućnost za vas same. Studentski kredit PBZ, Zaba, Erste ili bilo koje druge banke je tu da vam pomogne u tome da ostvarite svoje ciljeve. Studentske kredite nikako ne smijete uzimati zdravo za gotovo. Prije bilo kakve odluke svakako se savjetujte sa stručnim timom u banci koji će vrlo rado odgovoriti na svako vaše postavljeno pitanje i pomoći vam doći do željenih odgovora i na kraju i do željenog kredita za vašu budućnost.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (585 ocjena)