Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Smart krediti

Smart krediti, potreba za kreditom

Znamo kako je danas više nego ikada prije život nepredvidljiv i nekako iznova se nalazimo u neočekivanim financijskim situacijama. Danas gotovo da ne postoji osoba koja nema kredit, jer nažalost postali su neophodni u ovo doba. Potrebe za kreditima raste iz godine u godinu, tako da ne čudi činjenica da pored osnovnih bankovnih kredita i internet krediti su postali sve popularniji. Kako odabrati kredit predstavlja većini nama glavobolju, a širok izbor online kredita nudi rješenje za naše probleme. Najvažnije je prije odabira potencijalnog kredita da budemo svjesni svog financijskog stanja i da prema tome tražimo potrebni kredit. Postoje mnogi online krediti koji vjerojatno odgovaraju vašim potrebama, bez obzira na to što su praktični bitno je izdvojiti određeno vrijeme i istražiti ono najbolje za vas. Smart krediti su se na tržištu kredita postali popularni radi svoje praktičnosti i brzine, i kao što samo njihovo ime Smart krediti govore, oni su doista pametna opcija za bilo koga tko traži brzo rješenje za financijske probleme.

Smart krediti, brzina i praktičnost

Za razliku od bankovnih kredita, smart krediti i ostali online krediti su itekako brzi i praktični. Smart krediti se izdvajaju po svojoj fleksibilnosti koja je prilagođena upravo potrebama budućih klijenata u potrazi za brzim novcem. Potrebu za jednostavnijim kreditima su uvidjele i razne banke, ali i dalje postoji problem papirologije i dužeg čekanja na odobravanje, i upravo iz tog razloga mnogi se okreću online kreditima kako bi što prije riješili svoje financijske probleme. Smart kredit je gotovinski kredit s kraćim rokom otplate, dostupan je online uz brzo odobrenje nakon popunjene prijamnice s minimalno papirologije. Jedino što morate je popuniti prijamnicu za kredit s osnovnim informacijama i brzo dolazite do željenih novaca u svega par minuta. Sve se odvije online bez odlaska u poslovnicu banke, iz udobnosti vašeg doma. Lako odobrenje čini ovakav kredit privlačnim a ujedno i prihvatljiv mnogima od nas i zato se često odlučujemo na online kredite. Smart kredit je svakako atraktivna opcija i sveobuhvatno rješenje za vaše financijske probleme.

Smart krediti, sigurnost online kredita

Postoji uvijek sasvim realan strah od svega što se odvija putem interneta. Da li su online krediti sigurni? Jednom riječju, naravno. Postoje danas svakakve opcije provjere pravilnosti web stranica, ali ukratko ako vam se stranice pojave među top tri rezultata pretrage i ako su dobro ocijenjene nemate brige. Smart krediti su ponuda mnogih online agencija za financije, na vama je samo da odaberete onu koju najviše odgovara vama i vašim potrebama. Da li su Smart krediti isti kod svih online agencija? Svaka agencija će vam reći da su one najvjerodostojnije mjesto za realizaciju kredita, ali svaka agencija nudi pomalo drugačiji kredit. Neke agencije će vas pokušati pridobiti s analizom alternativa, besplatnim procjenama njihovog stručnog tima, što bržim odgovorima na vašu prijavnicu za kredit i sl. No na kraju je odluka na vama, vi kao klijent imate svako pravo proučiti više financijskih agencija i pitati više njih isto pitanje kako biste mogli kasnije usporediti koja opcija vama najviše odgovara.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (636 ocjena)