Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Internet krediti

Internet krediti jednostavan su i brz način kako možete riješiti svoje financijske probleme. Razvojem tehnologije istodobno se razvijaju i različite usluge kao što su internet krediti. Ovi krediti isključivo se mogu zatražiti online preko pc-a, tableta ili pametnog telefona. Prilagođeni su tako da za nekoliko minuta ispunite obrazac i pošaljete nam zahtjev na odobrenje. Internet krediti zamjenjuju odlazak u banku, kod javnog bilježnika, skupljanje papirologije štedeći vaše vrijeme i novac.

Internet krediti u par koraka

Trebate li hitno gotovinu internet krediti su pravo riješenje za vas. Uz osnovne dokumente možete zatražiti do 4000 EUR​ koje isplačujemo isključivo elektronskim putem direktno na valjani tekući račun koji može biti otvoren u bilo kojoj banci.

Isplata internet kreditna obično traje samo jedan dan. Čak i za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije možete imati novac na svom računu pod uvjetom da ste zadovoljili minimlne uvjete koje smo za vas postavili. Neočekivani troškovi, ovrhe ili neki zametnuti računi često nas dovedu do toga da moramo tražiti novčanu pomoć. Imajući na umu da vam možemo pomoći kada god vi to želite, možete nam se obratiti s punim povjerenjem.

Zašto internet krediti kod nas

Cilj nam je svakom klijentu pružiti jednako pouzdanu, sigurnu, kvalitetnu i brzu uslugu, te sklopiti poslovanje na obostrano zadovoljstvo. Onog trenutka kada otplatite internet kredit ako će za to biti potrebe opet nam se možete obratiti i mi ćemo vam vrlo rado pomoći oko savjeta i financiranja. Gotovinska pozajmica i krediti na raspolaganju su vam svaki dan.

Internet krediti od vas zahtijevaju samo minimalno vrijeme koje je potrebno za ispunjavanje zahtjeva. Znajući da vam u svakom trenu možemo pomoći ne morate se brinuti i tražiti dalje riješenja za svoje financije. Osim internet kredita u ponudi imamo i široku paletu drugih usluga koje također isplačujemo unutar 24 sata od vašeg zahtjeva.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u financiranju kod nas ćete dobiti pravovremenu uslugu koja će vam pomoći riješiti financijske probleme. Internet krediti prilagođeni su vašim mogućnostima kako bi ste ih mogli otplatiti u što kraćem roku.

Internet krediti preko mobitela

Danas gotovo svi imaju pametan telefona, tablet ili računalo. Kako ne bi ste morali odlazti u banku, hodati nepotrebno u krug tražeći potrebnu dokumentaciju, internet kredite i sve ostale uluge kod nas možete zatražiti online. Ovo je najbrži način dobivanja i isplate internet kredita koji je ujedno i najsigrniji. Svoj internet kredit možete zatražiti iz vlastitiog doma, bez obzira gdje se nalazili. Novac u gotovini i eurima isplaćujemo direktno na vaš tekući račun, te s njim možete raspolagati odmah nakon uplate.

Uvjerite se zašto su naši internet krediti poznati. Kontaktirajte nas onog trenutka kada vam zatreba financijska pomoć i pobrinut ćemo se da zatvorite sve dugove već danas.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (594 ocjena)