Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Slatinska banka krediti

Slatinska banka krediti, potreba za kreditom

Svatko od nas se susreo s potrebom za novcem, najčešća odluka bude odluka za kreditom u banci. Mnogi od nas bez razmišljanja pohrle u prvu banku i bez razmišljanja uzmu prvi kredit koji im bankar ponudi prema njihovim potrebama. Da li znate da možete dobiti i kredit u banci u kojoj niste korisnik? Ako ne, sada znate. Slatinska banka krediti upravo imaju takvu filozofiju, trebate gotovinu? Nije bitno da li ste klijent njihove banke ili ne, možete odabrati jednu od njihovih mnogih mogućnosti financiranja iz ponude. U ponudi raznih kredita također nude i duže rokove otplate kod svih vrsta kredita i to sve uz minimalna osiguranja i bez naknada. Odlazak u banku i upit oko kredita ne bi trebao stvarati nervozu u vašem želucu, i to Slatinska banka krediti upravo shvaćaju i zato su primijenili drugačiji pristup svojim klijentima i ljudima koji nisu njihovi klijenti a žele usluge njihove banke.

Slatinska banka krediti, ponuda kredita

Kao i svaka banka, tako i Slatinska banka krediti nude svoje kredite pod malo drugačijim uvjetima kako bi privukli klijente. Što Slatinska banka krediti nudi u svojoj ponudi? Blink kredit, gotovinski kredit uz policu osiguranja, gotovinski kredit, dugoročni nenamjenski kredit uz zalog i stambeni kredit. Također nudi i ostale mogućnosti financiranja poput; lombardnog kredita, kredite na temelju oročenog depozite, na temelju limita na kreditnim karticama, na temelju prihoda na tekućem računu, kredit za refinanciranje dopuštenog prekoračenja. Kredit koji je najpopularniji u Slatinskoj banci je svakako Blink kredit koji je stvoren iz potrebe za lakim kreditom, navode kako u treptaju oka možete riješiti svoje financijske probleme i to iz vaše vlastite fotelje s minimalnom dokumentacijom. Na službenoj web stranici Slatinske banke je navedeno što trebate od dokumentacije, koji su instrumenti osiguranja i reprezentativan primjer kredita. Da bi ste se prijavili za Blink kredit, ili bilo koji drugi navedeni kredit nije uvjet da budete klijent njihove banke.

Slatinska banka krediti, banka koja je uz vas

Možda vam zvuči kao klišej, osobito zato što znamo svi kako većina banaka funkcionira. Slatinska banka krediti je stvorila i razvila drugačiji nastup pristupa građanima. Kako? Većina banaka traži vas da budete u radnom odnosu da bi opće odgovorili na vaše upite, dok će vam Slatinska banka krediti pomoći pronaći odgovore na vaša pitanja i potrebe bez obzira da li ste zaposleni ili ste umirovljenik. Pitanja možete postaviti u poslovnici, on line ili preko telefona, stručni tim će vam odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam doći do željenih odgovora. Uz kredite, Slatinska banka također nudi i niz drugih bankovnih ponuda građanima poput: otvaranja računa u njihovoj banci, kartice, mjere pomoći ako ste klijent njihove banke i ako ste pogođeni potresom, razne štednje i investicije, online bankarstvo, zastupanje u osiguranju. Slatinska banka je banka koja je uz vas i koja će vam pomoći napraviti najbolji odabir kako bi ste bili sretni i ostali njihov dugogodišnji klijent.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (517 ocjena)