Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank Zagreb

Gdje se nalaze Sberbank Zagreb poslovnice

Mladi ljudi i općenito cijelo društvu odabralo je kreditiranje kao primaran način financiranja vlastitih potreba. Nebitno da li se radi o pojedincima ili firmama, krediti se sve više koriste. Brzina života i sve veće osobne potrebe, često se razilaze od financijskih mogućnosti pojedinca ili tvrtke. Također sve veća konkurencija na financijskom i bankarskom tržištu, povoljno je utjecala na sve povoljnije uvjete za krajnjeg korisnika kredita. U tom pomicanju granica i olakšavanju procedure za dobivanje sve većih kreditnih iznosa, prednjači Sberbank. Sberbank Zagreb, kao i sve ostale poslovnice konstantno radi na kvaliteti usluge i proizvoda. Rebrending, promjena vizualnog identiteta, ugodan prostor u poslovicama, vrhunski bankari i odlični novčani proizvodi doveli su do situacije da je Sberbank Zagreb postala jedna od vodećih bankarskih institucija u RH. Sberbank poslovnice u Zagrebu možete pronaći na nekoliko adresa od Horvaćanske ceste 75, Ilice 304 pa do Dubrave 43. Svaki veći kvart ima svoju Sberbank poslovnicu, koju ćete lako prepoznati zbog specifičnog vizualnog identiteta i zelene boje.

Što se sve može ugovoriti u Sberbank Zagreb

Što se tiče ponude novčanih usluga i proizvoda u poslovnicama Sberbank Zagreb možete ugovoriti sve što i u ostalim gradovima i poslovnicama. Ono što je bitno, Sberbank Zagreb u svim svojim poslovnicama osim proizvoda nudi ujednačenu razinu kvalitetnih bankara, što je jako bitno za ugovaranje. Važno vam je kakav je vaš osobni bankar, a ako se banka trudi da su svi podjednako dobri to će u konačnici značiti da nije bitno koju poslovnicu odaberete. Ne postoji financijski problem, bilo da dolazite privatno ili kao tvrtka, za koji u Sberbank nećete naći rješenje. Od gotovinskih nenamjenskih kredita, stambenih kredita, raznih polica osiguranja, štednje, pa do mirovinskih i investicijskih fondova. Sve vas to čeka kada dođete u poslovnice Sberbank. Također u svim poslovnicama Sberbank u Zagrebu, možete i konvertirati svoj novac u neku drugu svjetsku valutu. Sve transakcije, pa i plaćanje režijskih računa možete odraditi na šalterima uz minimalne naknade. Uz svaku poslovnicu, nalaze se i uplatno isplatni bankomati, pa ako ste u žurbi novac možete podizati i uplaćivati na svoj račun bez čekanja u poslovnici.

Kako ugovoriti kredit u Sberbank Zagreb poslovnici

Makar web poslovanje i ugovaranje, pa i kredita, uzima sve veći dio tržišnog kolača i klijenata, ipak online tehnologija još nije preuzela primat od osobnog kontakta i dogovaranja u poslovnici. To je i logično s obzirom, da su krediti svakome velika odluka u životu. Ne dižu se krediti svaki dan, pa tih par dana i par dolazaka u poslovnicu još uvijek nije prepreka velikoj večini klijenata koja nastavlja na taj način ugovarati kredite. Većina poslovnica Sberbank Zagreb rade svaki radni dan od 9 do 17 sati, što je sasvim dovoljno da svatko stigne obaviti što mu treba. Na web stranici možete preciznije pogledati radno vrijeme najbliže vam poslovnice Sberbank Zagreb banke. Ugovaranje kredita vrlo je jednostavno, posebno zbog profesionalnih i ljubaznih bankara koji će vas dočekati u poslovnicama. Od dokumentacije svakako pripremite osobnu iskaznicu, OIB i platne liste. Trebat će vam i ispunjena i ovjerena potvrda poslodavca. Na temelju te dokumentacije, vaš osobni bankar procjenjuje vašu kreditnu sposobnost i odobrava vam kredit. Cijeli proces kratko traje, a ako vam je dokumentacija uredna, onda traje svega par dana. To je jako kratko ako znate da a taj način možete realizirati i stambene kredite i do 250 000 eura. Ugovoren iznos novca isplačuje se na vaš tekući račun otvoren u Sberbank.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (582 ocjena)