Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank Zadar

Gdje se nalazi Sberbank Zadar poslovnica

Financijsko i tržište novca konstantno raste. Jednostavno se mijenjaju navike ljudi kada su novci u pitanju. Sve više se kreditiranje bira kao način financiranja, a razlog tomu je sve veća konkurencija među bankama, što rezultira sve boljim uvjetima kreditiranja za krajnje korisnike. Jedna od najvećih i najuspješnijih banaka u Europi je Sberbank. Trenutno se poslovanje Sberbank rasprostire na 8 europskih zemalja, među kojima je i Hrvatska. U Hrvatskoj se Sberbank pojavila 2013., nakon što je preuzela Volksbank. Danas sa tridesetak poslovnica, među kojima je i Sberbank Zadar, zauzima sve veći dio tržišta i financijskog kolača u bankarskom sektoru. Sberbank Zadar poslovnicu kao i sve ostale u RH obilježava prepoznatljivi vizualni identitet, zelene boje. Moderno uređene poslovnice i vrhunski bankari čekaju vas u svim poslovnicama Sberbank. U gradu Zadru poslovnicu možete naći na adresi 112. brigade broj 1. U ovoj poslovnici možete ugovoriti sve novčane proizvode koje Sberbank nudi, a koji su prilagođeni za širok spektar potreba klijenata.

Što se sve može ugovoriti u Sberbank Zadar

Sberbank Zadar, kao i sve ostale poslovnice, pa samim time i cijelu grupaciju Sberbank, krasi glas vrhunskih poslovnica i mjesta gdje ugovoriti sve što se nudi u bankarskom sektoru. Bilo da ste u ulozi građanina ili dolazite u ime tvrtke, u Sberbank Zadar pronaći ćete bankare i proizvode koji će vam pomoći u rješavanju vaše financijske situacije i potreba. Sberbank sve više radi na online ugovaranju, što i je novi trend u bankarstvu. Međutim jednakim ritmom razvija svoje poslovnice, ulaže u bankare kako bi klijenti dobili što bolju uslugu. Od bankarskih proizvoda u poslovnica vam se nude sve vrste kredita, od nenamjenskog gotovinskog do stambenog kredita. Također možete ugovoriti i štednju, mirovinsko osiguranje, životno osiguranje, osiguranje imovine, promjeniti novac u neku drugu valutu, kreditnu karticu itd. Jednostavno rečeno velikim brzinama mijenja se tržište rada, pa se klijenti nalaze u drugačijim poslovnim odnosima nego prije. Zbog toga je bila potrebna prilagodba, koju je Sberbank odradila bez problema.

Kako ugovoriti kredit u Sberbank Zadar poslovnici

Iako se sve više poslovanja seli na web, pa se već sada zahtjevi za kredite mogu predati online, ipak se još uvijek najviše koristi osobno dogovaranje u poslovnici Sberbank Zadar. Poslovnica Sberbank Zadar radi svaki radni dan od 8 do 18 sati, a tamo vas čekaju najbolji bankari u gradu. Vrhunsko osoblje i bankari pomoći će vam svojim iskustvom i znanje odabrati najbolju opciju s obzirom na vaše potrebe i još važnije s obzirom na vaše financijske mogućnosti. Ovo je jako bitno kada ugovarate kredit, jer je to za svakoga veliki korak u životu. Prije dolaska u banku morat ćete pripremiti potrebnu dokumentaciju, a između ostalog, osobnu iskaznicu, OIB, platnu listu i ispunjenu i ovjerenu potvrdu od poslodavca. Ta dokumentacija je bitna kako bi vam bankar odradio procjenu vaše kreditne sposobnosti i odobrio kredit. Što se tiče iznosa kredita, svakako sa bankarom izaberite realan otplatni plan. Što bolje isplanirate otplatni plan, lakše ćete vraćati kredit i teže se naći u problematičnoj situaciji. Svaki zastoj u plaćanju obaveza može dovesti do blokade računa i ovrhe, pa svakako budite realni i poslušajte dobar savjet osobnog bankara.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (690 ocjena)