Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank tečaj

Sberbank tečaj ovisno o valutama

Sberbank je izvorno stvoren 1841. godine, a danas je državno rusko poduzeće za bankarske i financijske usluge s operacijama u nekoliko europskih i postsovjetskih zemalja. Sberbank je najveća banka u Rusiji i istočnoj Europi, a ujedno je i 33. najveća svjetska bankarska tvrtka. Sberbank jedna je od vodećih komercijalnih banaka u Hrvatskoj, a dio je grupacije Sberbank Europe, koja je prisutna na osam tržišta u Europi. Banka je u Hrvatskoj prisutna od 1997. godine, a pod ovim nazivom djeluje od 2013. godine. Banka svoju podršku i financijske proizvode nudi putem 31 poslovnice u 22 grada u RH. Vodeća je banka u pružanju inovativnih i drugačijih financijskih rješenja, bilo da trebate nenamjenska sredstva ili sredstva za kupnju kuće, stana i automobila. Također među prvim je bankama koja je ponudila i online kredite i pozajmice, te se tako prilagodila tržištu i klijentima koji sve više koriste internet kao mjesto dogovora i ugovaranje, kupnje i sl. Uštedite na konverziji tečaja prilikom prijenosa novca ili redovnog plaćanja u inozemstvo na svoj račun Sberbank u eurima, britanskoj funti i drugim valutama. Međunarodni novčani transferi Sberbanka imaju veće transakcijske troškove, zbog manje konkurentnog tečaja kao što je Sberbank tečaj koji je ponuđen. Slanje sredstava na vaš račun Sberbank ili s njega u ruskim rubljama, eurima, britanskoj funti ili američkom dolaru preko inozemnog bankovnog računa obično uključuje maržnu stopu od 2, 0% – mnogo veću od većine stopa posrednika u valutama (obično 0, 7 do 1, 0%) za Sberbank tečaj.

Alternative za prijenos valuta uz Sberbank tečaj

Slanje deviza na ili sa vašeg računa Sberbanke mora biti složena stvar, štoviše, možete uštedjeti vrijeme i novac kada umjesto toga koristite specijalnog valutnog posrednika. Specijalne devizne tvrtke, uključujući ovdje preporučene pružatelje usluga, mogu vam uštedjeti novac i vrijeme na transakciji. Naše se preporuke temelje na međunarodnom pokrivanju i lokacijama ureda, uz najniže ponuđene stope deviznih marži. Primjer: tipični devizni transfer od 1. 000. 000 rubalja (RUB) putem usluga Sberbankimao bi maržu za Sberbank tečaj transakcije od oko 2, 0% – ili 20 000 RUB. Koristeći specijalnog brokera, u ovom primjeru, marža za Sberbank tečaj kretala bi se na 0, 7% – ili samo 7 000 RUB ukupno, što je velika ušteda u odnosu na bankovnu uslugu. Međunarodni prijenosi novca od Sberbanka mogli bi potrajati dulje nego korištenje privatnog davatelja mjenjačkih usluga, a također ćete trebati biti postojeći vlasnik računa Sberbanka da biste koristili njihove usluge. Sberbank može dodatno naplaćivati ​​paušalnu naknadu za proviziju prilikom slanja novca u inozemstvo u drugu valutu, a provizije za bankovni prijenos razlikuju se ovisno o iznosu koji trebate prenijeti. Privatni brokeri nude devizne transfere s provizijom, obično iznad 5000 £ (ili 50. 000 RUB). Ako ne platite premiju, usluzi Sberbanka trebat će od 5 do 7 dana da vaša sredstva stignu u odredišnu banku. Privatne devizne tvrtke transakciju obično dovršavaju isti dan ili sljedeći dan.

Sberbank tečaj i kako kupovati valute

Razloga za držanje novca u stranoj valuti može biti mnogo. No, bez obzira na motive, u takvim slučajevima sposobnost brze promjene potrebnog iznosa za ruble i natrag. Srećom, sada za to postoji vrlo povoljna internetska usluga razmjene valuta uz Sberbank tečaj. Ova usluga nudi korisnicima internetskog bankarstva razmjenu dolara, eura i rubalja. Ostale se valute mogu mijenjati samo u nekim od najvećih podružnica banke. No čak i brza i pristupačna konverzija triju navedenih vrsta valuta može znatno olakšati svakodnevni život jer sada zbog toga ne morate ni napustiti svoj dom. Samo trebate odabrati potreban iznos i potvrditi transakciju. Što trebate za zamjenu valute? Naravno, kupnja novca putem Sberbank putem Interneta razlikuje se od sličnih radnji u podružnici banke. Glavne razlike između ovih procesa su u zahtjevima za kupce. Ako je prilikom osobnog posjeta kreditnoj instituciji potrebna samo putovnica, tada su uvjeti za stjecanje valute na Internetu nešto širi. Prije svega, potreban vam je pristup Internetu. Druga komponenta je prisutnost osobnog bankovnog računa. Odnosno, sigurno morate biti klijent Sberbanke ako vas zanima Sberbank tečaj. Treći zahtjev uključuje ili povezanu mobilnu banku ili popis jednokratnih lozinki s bankomata. I posljednji uvjet sastoji se od zahtjeva da imate najmanje dva različita računa (u različitim valutama). Za danas su sve navedeno obvezni uvjeti za kupnju valute u internetskom bankarstvu. Ako jedan od zahtjeva nije zadovoljen, planirana operacija neće uspjeti.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (630 ocjena)