Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 02.10.2023 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank Rijeka

Gdje se nalazi Sberbank Rijeka

Sberbank jedna je od najvećih europskih banaka po prometu i tržišnoj kapitalizaciji, a jednaka je situacija i u Hrvatskoj. Banka u Hrvatskoj posluje od 2013. godine i to jako uspješno, nakon što je Volksbank preimenovana u Sberbank. Sa novim brendom, došla je i promjena vizualnog identiteta i izgleda poslovnica. Naravno osnovni razlozi zašto je Sberbank uspješna nisu vizualne promjene, već važne promjene u poslovanju. Veliki broj novih financijskih proizvoda, koji mogu pomoći velikom broju ljudi, neovisno o financijskim mogućnostima i potrebama. U Sberbank svatko može naći model i rješenje za svoje potrebe. Sberbank Rijeka otvorena je od 2013. godine, a Sberbank Rijeka možete pronaći na adresi Andrije Medulića 8. Radno vrijeme poslovnice u Rijeci je od ponedjeljka do petka, od 9 do 17 sati. Ljubazni i osposobljeni djelatnici, kao i ugodno okruženje uređene poslovnice olakšat će vam u odabiru modela financiranja. Na izbor su vam razne vrste kredita, kreditnih kartica, štednja, mirovinski fondovi, mjenjačnica itd.

Sberbank Rijeka i ostala ponuda

Sberbank poslovnice i bankari u njima biti će vam na raspolaganju ako želite ugovoriti i neke druge financijske proizvode. Recimo ako dogovarate štednju, a posebno dječju štednju, u poslovnici banke možete pronaći i dječji kutak. Tu se dijete može zabavljati, dok mu vi ugovarate štednju. Spojit ćete ugodno sa korisnim. Od ostalih financijskih proizvoda koji vam se nude u Sberbank Rijeka, treba istaknuti razna osiguranja koja možete ugovoriti. Bilo da se radi o životnom osiguranju ili da želite zaštititi imovinu sve to možete ugovoriti u poslovnici banke. Također možete ugovoriti kreditne kartice, prebaciti svoja primanja na vlastiti Sberbank račun u Sberbank Rijeka, dobiti kvalitetne informacije o mogućnostima ulaganja vlastitog novca itd. U svakom slučaju koji god proizvod odabrali, Sberbank vam na raspolaganje stavlja svoje poslovnice i izuzetne bankare u njima. Bankari su jako bitni kada dogovarate kredite, jer vam njihovi savjeti mogu puno pomoći i recimo smanjiti rizik kod dizanja kredita.

Sberbank Rijeka ponuda kredita

Brzi kredit možete ugovoriti u nekoliko klikova preko interneta ili u poslovnici Sberbank Rijeka, u vremenu od samo dva radna dana. Prvo trebate biti klijent banke kako bi mogli zahtjev predati online. Sljedeći korak je da se registrirate na web stranici Sberbank banke, a tada vam se otvara opcija za brzi kredit. Kako bi predali zahtjev i realizirali brzi kredit trebat će vam samo jedan papir, ispunjena i ovjerena potvrda poslodavca. Za ovaj kredit nećete morati platiti naknadu za obradu zahtjeva, a maksimalni iznos koji možete posuditi je 15 000 eura. Najduži rok otplate je 1 godina, tj. 18 mjeseci, a velika prednost ovih kredita je kamatna stopa koja je fiksna tokom cijelog vremena trajanja kredita. Nakon što predate zahtjev vaš osobni bankar će ga uzeti u obradu i u roku jednog radnog dana ćete dobiti odgovor. Ako vam se odobri kredit, dobit ćete termin u najbližoj banci za potpisivanje ugovora i finiširanje cijelog procesa, razmislite zašto bi poslovnica Sberbank Rijeka bila upravo pravi izbor za vas.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (538 ocjena)