Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank Pula

Gdje se nalazi Sberbank Pula

U Hrvatskoj, a jednako tako i u Europi, po prometu i sklopljenim financijskim ugovorima i kreditima, Sberbank jedna je od najvećih Europskih banaka. Nekadašnji Volksbank preuzet je od Sberbank Europe i preimenovan u Sberbank. Pod tim imenom banka posluje od 2013. godine i svakom sljedećom godinom bilježi sve veći rast kako u broju novih klijenata, tako i u ostvarenoj dobiti. 2013. godine sa novim brendom, naravno došla je i nova vizualna postavka i izgled poslovnica. Ipak same poslovnice, pa i Sberbank Pula, iako su vrhunski uređene i osiguravaju ugodno okruženje ne bi ništa značile bez vrhunskog i profesionalnog osoblja koje tamo radi. Sberbank u Puli se nalazi na adresi Trg Portarata 6. Naravno da vodeći utjecaj na imidž Sberbank banke imaju njezino stalno pomicanje granica u poslovanju i postavljanje novih trendova. Zbog dobrog osluškivanja želja klijenata, banka je uvijek u korak sa vremenom i potrebama klijenata. Svatko može pronaći nešto za sebe, paleta kredita i ostalih financijskih proizvoda prilagođena je za širok spektar klijenata. Među ostalima Sberbank Pula mjesto je gdje možete ugovoriti sve Sberbank proizvode.

Što se sve može ugovoriti u Sberbank Pula

Ovdje nećemo pričati o online ugovaranju kredita, koje ima mnogo dobrih strana. Ako ipak volite osobni kontakt i komunikaciju, Sberbank Pula će vam u svojoj poslovnici omogućiti ugovaranje svih financijskih proizvoda. Direktna komunikacija sa odličnim bankarima svakako je prednost i razlika od online dogovaranja. Ovisno o tome što ćete odabrati, bankari će vam predložiti i naći najbolje rješenje za vas. Za dobivanje kredita u Sberbank Pula morate doći u poslovnicu i donijeti potrebnu dokumentaciju. Prvo treba reći kako će klijenti banke dobiti bolje uvjete kreditiranja. Od dokumentacije će vam biti potrebna osobna iskaznica, OIB, platna lista i potvrda poslodavca. Prije dolaska u banku možete pomoću kreditnog kalkulatora napraviti informativni izračun kredita i otplatnog plana. Otplatni plan je jako bitan element ugovaranja, tako da zajedno sa bankarom uvijek napravite takav otplatni plan koji će vam omogućiti uredno vraćanje obaveza. Nikad nemojte uzimati maksimalni iznos, tj. maksimalno si opteretiti plaću. Koliko god na papiru računica izgledala ok, život je nepredvidiv pa je dobro da si ostavite određene rezerve.

Zašto odabrati Sberbank Pula

Tržište novčanih sredstava konstantno napreduje u svojoj ponudi. Jedino tako može pratiti svjetske trendove ponude i potražnje, u ovom slučaju kredita i pozajmica. Cijela ekonomija je nestabilna, sve manje ljudi ima ugovore na neodređeno, a sama potrebe i mogućnosti klijenata se mijenjaju iz godine u godinu. Ono što je nekada bilo nezamislivo, danas se događa. Jedna od tih stvari je odobravanje kredita i klijentima koji nisu zaposleni na neodređeno. Svim tim trendovima morala je odgovoriti i Sberbank, što uključuje i Sberbank Pula poslovnicu. Sberbank je napravila i korak više, pa je svojim sadašnjim i budućim klijentima ponudila i brzi kredit. Osim brzine realizacije, Sberbank brzi kredit se ističe i u tome što zahtjev za kredit možete ispuniti i predati online. To vam dodatno olakšava posao, a i štedi vrijeme. Sberbank se potrudila kako bi proceduru predaje zahtjeva, ugovaranja i isplate novca svela na svega 2 radna dana, što je posebno važno ako novac trebate hitno, odaberite Sberbank Pula.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (701 ocjena)