Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank Koprivnica

Sberbank Koprivnica ponuda

Status i imidž koji Sberbank Koprivnica ima, stečen je zbog velikog broja zadovoljnih klijenata. Kako se način života i životna filozofija mijenja, jednaki trendovi zahvatili su i tržište financija. Drugačiji radni odnosi, sve manje ljudi koji su zaposleni na neodređeno, kao i promjene u željama ljudi, uzrokovali su pojavljivanje novih proizvoda i izmjenu uvjeta za neke standardne financijske proizvode koji se mogu ugovoriti u banci. Upravo je Sberbank, pa logično i Sberbank Koprivnica, vodeća banka u postavljanju novih trendova i korištenju tehnologija kako bi unaprijedila svoje proizvode kao i načine ugovaranja. Sada su vam osim standardnih kredita i pozajmica, na raspolaganju i novi proizvodi, kao i mogućnost da zahtjev za kreditom, pozajmicom, kreditnom karticom, štednju i poslove plaćanja možete odraditi i na web stranici, online i putem aplikacije na vašem mobilnom uređaju. Gotovinske kredite moguće je realizirati u eurima, a prednost je što će iznos kamatne stope biti jednak bez obzira na valutu. Iznos najvećeg mogućeg gotovinskog kredita je 40 000 eura, i to bez naknade za obradu zahtjeva. Kamatne stope su od 4, 9 do 6, 6 posto godišnje. Sberbank vam nudi stambene kredite maksimalnog iznosa 250 000 eura. Kamatna stopa kod stambenih kredita je 2, 6 posto, sa rokom otplate do 30 godina.

Lokacija Sberbank Koprivnica

Sberbank jedna je od najvećih europskih banaka po prometu i tržišnoj kapitalizaciji, a jednaka je situacija i u Hrvatskoj. Banka u Hrvatskoj posluje od 2013. godine i to jako uspješno, nakon što je Volksbank preimenovana u Sberbank. Sa novim brendom, došla je i promjena vizualnog identiteta i izgleda poslovnica. Naravno osnovni razlozi zašto je Sberbank uspješna nisu vizualne promjene, već važne promjene u poslovanju. Veliki broj novih financijskih proizvoda, koji mogu pomoći velikom broju ljudi, neovisno o financijskim mogućnostima i potrebama. U Sberbank svatko može naći model i rješenje za svoje potrebe. Sberbank Koprivnica otvorena je 9. rujna 2013. godine, a Sberbank Koprivnica možete pronaći na adresi Trg bana Jelačića 8. Radno vrijeme poslovnice u Koprivnici je od ponedjeljka do petka, od 9 do 17 sati. Ljubazni i osposobljeni djelatnici, kao i ugodno okruženje uređene poslovnice olakšat će vam u odabiru modela financiranja. Na izbor su vam razne vrste kredita, kreditnih kartica, štednja, mirovinski fondovi, mjenjačnica itd.

Radna etika u Sberbank Koprivnica

Sustav upravljanja rizicima dio je općeg korporativnog sustava upravljanja Grupe i usmjeren je na osiguravanje održivosti razvoja u okviru Strategije razvoja Sberbanke koju je odobrio Nadzorni odbor Sberbanke. Definirana su osnovna načela koja slijede članice Sberbanke i Grupe u oblikovanju sustava upravljanja rizicima i kapitalom u Strategiji upravljanja rizicima i kapitalom Sberbank Grupe. Uključujući i Sberbank Koprivnica. Glavni ciljevi i ciljevi sustava upravljanja rizicima su: osigurati / održati prihvatljivu izloženost rizicima i adekvatnost kapitala za pokrivanje rizika Grupe, identificirati, procijeniti, objediniti i prognozirati razinu rizika Grupe, kao i kontrolirati razinu rizika, osigurati učinkovitu raspodjelu resursa za optimizaciju omjera rizika i povrata Grupe, provoditi strateško planiranje uzimajući u obzir razinu prihvaćenog rizika i osigurati zajedničko razumijevanje rizika na razini Grupe. Integrirani postupak upravljanja rizikom sastoji se od pet glavnih faza: identifikacija rizika i procjena značajnosti, procjena ukupnog rizika i ukupnog kapitala, uspostavljanje apetita za rizikom, planiranje razine izloženosti riziku i upravljanje ukupnom izloženošću riziku. Tom istom politikom vodi se i Sberbank Koprivnica. Planirana identifikacija vrsta rizika i procjena značajnosti rizika provodi se jednom godišnje i dovršava prije početka godišnjeg ciklusa poslovnog planiranja. Ako se neke značajne promjene dogode izvana i / ili unutar Grupe koje mogu imati a potencijalni utjecaj na strukturu rizika Grupe (tj. raspodjela rizika u određenom trenutku), izvanredni rizik mogu se poduzeti identifikacija i procjena značajnosti.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (676 ocjena)