Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 10.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank kontakt

Sberbank kontakt služba za korisnike

Sberbank ima gotovo 151 milijun klijenata širom svijeta koje opslužuje 299 tisuća zaposlenika u preko 20 zemalja. Sberbank neprestano razvija nova, inovativna i kreativna rješenja na polju digitalizacije kako bi odgovorila potrebama svojih klijenata. Služba za korisnike Sberbanke postala je dvojezična. Sada s klijentima banke može komunicirati ne samo na ruskom već i na engleskom jeziku. Engleska inačica web mjesta Sberbank dodala je obrazac za povratne informacije koji omogućava kupcima postavljanje pitanja, podnošenje prijedloga ili prigovora i sudjelovanje u raspravama o proizvodima, uslugama i vijestima Sberbanke. Uz to, Služba za korisnike sada prati poruke o Sberbanci u segmentu društvenih medija koji govori engleski jezik što je koristan izvor za Sberbank kontakt. To će omogućiti svakom kupcu koji je na svojoj stranici na društvenoj mreži, blogu ili forumu ostavio poruku o problemu na engleskom jeziku da brzo dobije podršku od Usluge, kako biste ostvarili Sberbank kontakt. Možete zakazati sastanak za sastanak s bankarom telefonom ili osobno za sve usluge podružnice. Centar za pomoć banke ima dodatne informacije o zakazivanju termina za podružnice, uključujući: što biste trebali ponijeti na sastanak, koliko vremena treba dopustiti za vaš sastanak i što učiniti po dolasku na sastanak.

Online Sberbank kontakt

Sberbank banka, kao i sve ostale komercijalne banke, morala je odgovoriti zahtjevima tržišta i klijenata, pa je ponudila Sberbank hr. Naime sve se brže živi i ljudi općenito imaju manje strpljenja i vremena čekati određene stvari. Sada više nego ikad vrijedi izreka “vrijeme je novac”. Vodeći se tom izrekom, među prvima je upravo Sberbank na svojoj web stranici ponudila mnoge opcije i alate koji mijenjaju dolazak u banku i omogućuju Sberbank kontakt. Više ne morate dolaziti u poslovnicu kako bi obavili neku transakciju ili ugovorili pozajmicu i kredit, već veliki dio stvari možete obaviti na Sberbank hr. Na web stranici možete pronaći sve bitne informacije koje vam trebaju. Gdje se nalazi poslovnica Sberbank u vašem gradu, radno vrijeme, novosti i nove financijske proizvode koje vam nudi banka, pa čak i kreditni kalkulator. Pomoću kreditnog kalkulatora možete napraviti informativni izračun kredita i rate kredita s obzirom na iznos koji posuđujete. Sberbank kontakt se konstantno trudi poboljšati svoju uslugu, posebno paletu usluga koje možete pronaći na web stranici.

Kako izbjeći lažni Sberbank kontakt

Proširena mreža za distribuciju kartica preko Sberbank kontakt mreža. Nova implementacija kartice i poboljšane mogućnosti platforme za sigurne SMS poruke pomogle su Sberbanku da proširi svoju distribucijsku mrežu za svoje kartice. Od siječnja do prosinca 2018. aktivirano je preko 18 000 novih kartica. U budućnosti planiraju implementirati Infobipov postupak isporuke PIN-a u svoje druge cobranded programe i svoj standardni postupak isporuke kartica. S njima je vrlo jednostavno raditi, izuzetno su odgovorni i kooperativni, i uvijek su tu za nas da prebrodimo bilo koju prepreku. Jedna od naših najvećih briga bila je sigurnost i brzina isporuke, a to nije pokazalo nikakav problem s njihovim rješenjem. Sberbank je pomogao policiji da zadrži skupinu prevaranata koji će, prerušeni u službenike osiguranja, telefonirati klijentima banke, saznati lozinke njihovih kartica, prenijeti sredstva kupaca na njihove račune, a zatim ih povući. Zaposlenici Sberbanke uspjeli su brzo identificirati bankovne kartice prevaranata koji su korišteni za podizanje ukradenog novca i praćenje brojeva mobilnih uređaja koje su prevaranti koristili u tu svrhu. Kao rezultat zajedničkih aktivnosti Sberbanke i agencija za provođenje zakona, privedeno je četvero osumnjičenih, otkriven je lažni Sberbank kontakt. Tijekom istrage oduzete su im mnoge bankovne kartice, SIM kartice, mobiteli i drugi stvarni dokazi. Istražitelji sada istražuju potencijalno sudjelovanje drugih ljudi. Istraga koja će identificirati sve žrtve kriminalne skupine i iznos štete koju su prevaranti nanijeli kupcima je u tijeku. Socijalni inženjering način je počinjenja kaznenih djela bez upotrebe tehničkih sredstava (osim komunikacija) kada kriminalci manipuliraju osobom kako bi stekli pristup povjerljivim informacijama s ciljem krađe novca.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (682 ocjena)