Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank Karlovac

Politika poslovnice Sberbank Karlovac

Sberbank Karlovac je odlučio da neće provoditi reviziju podataka o riziku na konsolidiranoj osnovi za 2018. godinu. Matična kreditna institucija Sberbank bankarske grupe („Grupa“) je Sberbank Rusije („Sberbank“), osnovana u 1841. godine. Rusija drži 52, 3% običnih dionica Sberbanke ili 50, 0% plus 1 udio s pravom glasa od ukupnog broja dionica koje je izdala Sberbank (na dan 31. 12. 2017. godine: 52, 3% redovnih dionica Sberbanke, ili 50, 0% plus 1 udio s pravom glasa od ukupnog broja dionica izdala Sberbank). Sberbank Karlovac posluje pod Općom bankarskom dozvolom br. 1481 koju je izdala Banka Rusije 11. kolovoza 2015. Također, Sberbank posjeduje dozvole za bankarsko poslovanje za privlačenje plemenitih metala kao depozita i stavljanje plemenitih metala, ostale poslove s plemeniti metali, licence profesionalnih sudionika na tržištu vrijednosnih papira za posredovanje, trgovanje, depozitarnu djelatnost i vrijednosne papire upravljanje. Oko 80% raspodjele bilančne imovine / obveza i izvanbilančnih stavki prema razdobljima potražnje / dospijeća u Sberbank grupu generira Sberbank.

Upravljanje kapitalom u Sberbank Karlovac

Financijska stabilnost Grupe osigurava se pravovremenim utvrđivanjem potencijalnih rizika i potvrđivanjem značajnosti ranije identificiranih rizika, kao i nadležno upravljanje rizicima i kapitalom radi pokrivanja takvih rizika. Utvrđivanje rizika i značajnost procjena se vrši na temelju pokazatelja iz prethodne godine uzimajući u obzir poslovne planove za predstojeće godina. Prihvaćeni i potencijalni rizici pokrivaju se na štetu raspoloživog kapitala Grupe, u koju spada i Sberbank Karlovac. Između ostalog i upravljanje rizikom i procjena adekvatnosti raspoloživog kapitala Grupe temelje se na provedbi Interne adekvatnosti kapitala Proces procjene (ICAAP). Grupa ICAAP pokriva rizike članova Grupe uključene u izračun kapitala. Izvršni odbor i nadzorni odbor Sberbanke preuzeli su smjernice u rezultatima ICAAP-a u pogledu buduće perspektive EK procjene i rezultati testiranja otpornosti na stres za razdoblje strateškog planiranja prilikom izrade Strategije razvoja Sberbanke za 2018. –2020. („Strategija razvoja“), kojih se drži i Sberbank Karlovac uzimaju se u obzir pri donošenju odluka o poslovnom razvoju, prioritet razvojni izbori i raspodjela kapitala korištenjem analize rizika prilagođenih rezultata pojedinih jedinica i linija posao itd. Tijekom osmišljavanja razvojne strategije, ICAAP se procjenjuje radi usklađivanja s novim uvjetima Grupe operacija, promjena prirode i razmjera kontinuiranih operacija, razina i kombinacija prihvaćenih rizika.

Upravljanje rizicima u Sberbank Karlovac

Sustav upravljanja rizicima dio je općeg korporativnog sustava upravljanja Grupe i usmjeren je na osiguravanje održivosti razvoja u okviru Strategije razvoja Sberbanke koju je odobrio Nadzorni odbor Sberbanke pa se time vodi i Sberbank Karlovac. Definirana su osnovna načela koja slijede članice Sberbanke i Grupe u oblikovanju sustava upravljanja rizicima i kapitalom u Strategiji upravljanja rizicima i kapitalom Sberbank Grupe. Uključujući i Sberbank Karlovac. Glavni ciljevi i ciljevi sustava upravljanja rizicima su: osigurati / održati prihvatljivu izloženost rizicima i adekvatnost kapitala za pokrivanje rizika Grupe, identificirati, procijeniti, objediniti i prognozirati razinu rizika Grupe, kao i kontrolirati razinu rizika, osigurati učinkovitu raspodjelu resursa za optimizaciju omjera rizika i povrata Grupe, provoditi strateško planiranje uzimajući u obzir razinu prihvaćenog rizika i osigurati zajedničko razumijevanje rizika na razini Grupe. Integrirani postupak upravljanja rizikom sastoji se od pet glavnih faza: identifikacija rizika i procjena značajnosti, procjena ukupnog rizika i ukupnog kapitala, uspostavljanje apetita za rizikom, planiranje razine izloženosti riziku i upravljanje ukupnom izloženošću riziku. Planirana identifikacija vrsta rizika i procjena značajnosti rizika provodi se jednom godišnje i dovršava prije početka godišnjeg ciklusa poslovnog planiranja. Ako se neke značajne promjene dogode izvana i / ili unutar Grupe koje mogu imati a potencijalni utjecaj na strukturu rizika Grupe (tj. raspodjela rizika u određenom trenutku), izvanredni rizik mogu se poduzeti identifikacija i procjena značajnosti.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (606 ocjena)