Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank Čakovec

Gdje se nalazi Sberbank Čakovec

Sberbank jedna je od najvećih europskih banaka po prometu i tržišnoj kapitalizaciji, a jednaka je situacija i u Hrvatskoj. Banka u Hrvatskoj posluje od 2013. godine i to jako uspješno, nakon što je Volksbank preimenovana u Sberbank. Sa novim brendom, došla je i promjena vizualnog identiteta i izgleda poslovnica. Naravno osnovni razlozi zašto je Sberbank uspješna nisu vizualne promjene, već važne promjene u poslovanju. Veliki broj novih financijskih proizvoda, koji mogu pomoći velikom broju ljudi, neovisno o financijskim mogućnostima i potrebama. U Sberbank svatko može naći model i rješenje za svoje potrebe. Sberbank Čakovec otvorena je 30. rujna 2013. godine, a Sberbank Čakovec možete pronaći na adresi Otokara Keršovanija 1. Radno vrijeme poslovnice u Čakovcu je od ponedjeljka do petka, od 9 do 17 sati. Ljubazni i osposobljeni djelatnici, kao i ugodno okruženje uređene poslovnice olakšat će vam u odabiru modela financiranja. Na izbor su vam razne vrste kredita, kreditnih kartica, štednja, mirovinski fondovi, mjenjačnica itd.

Što se sve može ugovoriti u Sberbank Čakovec

Status i imidž koji Sberbank Čakovec ima, stečen je zbog velikog broja zadovoljnih klijenata. Kako se način života i životna filozofija mijenja, jednaki trendovi zahvatili su i tržište financija. Drugačiji radni odnosi, sve manje ljudi koji su zaposleni na neodređeno, kao i promjene u željama ljudi, uzrokovali su pojavljivanje novih proizvoda i izmjenu uvjeta za neke standardne financijske proizvode koji se mogu ugovoriti u banci. Upravo je Sberbank, pa logično i Sberbank Čakovec, vodeća banka u postavljanju novih trendova i korištenju tehnologija kako bi unaprijedila svoje proizvode kao i načine ugovaranja. Sada su vam osim standardnih kredita i pozajmica, na raspolaganju i novi proizvodi, kao i mogućnost da zahtjev za kreditom, pozajmicom, kreditnom karticom, štednju i poslove plaćanja možete odraditi i na web stranici, online i putem aplikacije na vašem mobilnom uređaju. Gotovinske kredite moguće je realizirati u eurima, a prednost je što će iznos kamatne stope biti jednak bez obzira na valutu. Iznos najvećeg mogućeg gotovinskog kredita je 40 000 eura, i to bez naknade za obradu zahtjeva. Kamatne stope su od 4, 9 do 6, 6 posto godišnje. Sberbank vam nudi stambene kredite maksimalnog iznosa 250 000 eura. Kamatna stopa kod stambenih kredita je 2, 6 posto, sa rokom otplate do 30 godina.

Kako ugovoriti kredit u Sberbank Čakovec

Ovdje nećemo pričati o online ugovaranju kredita, koje ima mnogo dobrih strana. Ako ipak volite osobni kontakt i komunikaciju, Sberbank Čakovec će vam u svojoj poslovnici omogućiti ugovaranje svih financijskih proizvoda. Direktna komunikacija sa odličnim bankarima svakako je prednost i razlika od online dogovaranja. Ovisno o tome što ćete odabrati, bankari će vam predložiti i naći najbolje rješenje za vas. Za dobivanje kredita u Sberbank Čakovec morate doći u poslovnicu i donijeti potrebnu dokumentaciju. Prvo treba reći kako će klijenti banke dobiti bolje uvjete kreditiranja. Od dokumentacije će vam biti potrebna osobna iskaznica, OIB, platna lista i potvrda poslodavca. Prije dolaska u banku možete pomoću kreditnog kalkulatora napraviti informativni izračun kredita i otplatnog plana. Otplatni plan je jako bitan element ugovaranja, tako da zajedno sa bankarom uvijek napravite takav otplatni plan koji će vam omogućiti uredno vraćanje obaveza. Nikad nemojte uzimati maksimalni iznos, tj. maksimalno si opteretiti plaću. Koliko god na papiru računica izgledala ok, život je nepredvidiv pa je dobro da si ostavite određene rezerve.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (653 ocjena)