Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmnica

Vrste pozajmnica

U financijama, pozajmnica je način posuđivanja novca od strane pojedinca ili više ljudi, tvrtki i banke prema nekom drugom pojedincu ili poslovnom subjektu. Pozajmice funkcioniraju tako da novac posudite, a osim glavnice, novca koji vam je isplaćen plaćate i određenu kamatu zajmodavcu. Kamata se iskazuje u postocima i kreću se u iznosima od 2 do 10 posto godišnje na iznos glavnice, ovisno o tome od koga posuđujete novac. Kamata je u biti i motiv zajmodavaca jer oni pomoću nje ostvaruju dodatnu zaradu. Pozajmnica se definira ugovorom, a ugovorom se definiraju subjekti koji sudjeluju u kreditu, kamata, otplatni plan i instrument osiguranja. Imat ćete i dodatnih troškova u vidu naknade za obradu kredita ili pozajmice, kao i trošak ovjere kod javnog bilježnika. Kao zajmodavci na tržištu dominiraju banke, a sve se više na tržištu pojavljuju i tvrtke koje su licencirane za posuđivanje novaca. Dok banke u ponudi imaju razne iznose kredita, kod drugih tvrtki primarna ponuda su mali i mikro online krediti. Pozajmicu možete tražiti i od rodbine, ako nemate potrebnu kreditnu sposobnost da bi udovoljili svim zahtjevima zajmodavaca.

Online pozajmnica

Iako u svijetu već duže vremena funkcioniraju, u Hrvatskoj su online pozajmice relativno nedavno stigle na tržište i na neki se način još uvijek pozicioniraju na financijskom tržištu. Međutim zbog brojnih prednosti i sve veće sigurnosti poslovanja preko interneta, broj zadovoljnih klijenata rapidno raste. Prednosti ovakvih pozajmnica su svakako ugovaranje koje odrađujete online i brzina obrade zahtjeva. Zahtjev ćete predati na web stranici tvrtke koja nudi kredite, kao i verifikaciju svoje registracije svog korisničkog računa. Kada ispunite minimalne zahtjeve, poput vaše kreditne sposobnosti, agent će vaš zahtjev riješiti jako brzo. Novce, ako ispunite zahtjeve, dobijete nakon potpisanog ugovora i to u roku od jednog dana. Novčana sredstva isplaćuju se na vaš tekući račun. Ostale pozajmice za zaposlene idu i do 4000 EUR, na rok otplate do 18 mjeseci. Online pozajmnica će vam pomoći u iznenadnim situacijama kada hitno trebate novac ili ste blokirani.

Online pozajmnica i kako ju pametno ugovoriti

Zajmovi su naša svakodnevnica, ali ima boljih i lošijih opcija. Zato dobro izračunajte što vam i koliko novca treba. Na tržištu možete naći dovoljan broj pozajmnica i kredita koji će odgovoriti vašim potrebama, bilo u banci ili online. Prva stvar koja se nameće i na koju treba pripaziti je tvrtka od koje pozajmljujete novac. Provjerite da li je registrirana za tu djelatnost, te na webu potražite iskustva ljudi koji su poslovali sa njima. Iako je online financijsko tržište sve sigurnije, kada su vaši osobni podatci u pitanju i kada je samo ugovaranje pozajmice u pitanju, ipak treba biti na oprezu jer vas vrebaju i prevaranti. Pozajmnica koju dogovarate online ipak je nešto novo pa je potreban dodatni oprez. Zajmodavci će od vas tražiti i plaćanje određene naknade za obradu kredita, kao i kamatu na glavnicu tj. novac koji vam je isplaćen. Tako da te iznose naknade i kamate uzmete u obzir kada budete birali s kim ćete ugovarati pozajmicu. U svakom slučaju tražite ponude sa više strana. Također pripazite na iznos koji posuđujete i neka vam otplatni plan bude realan kako bi mogli vratiti novac u ugovoreno vrijeme. Ako upadnete u probleme sa vraćanjem obaveza, svakako se javite zajmodavcu kako bi dogovorili odgodu otplate. Jer u protivnom može doći do ovrhe, koja će samo dodatno uvećati vaše troškove i obveze.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (670 ocjena)