Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice za umirovljenike

Trebaju vam pozajmice za umirovljenike?

Težak život hrvatskog umirovljenika svakodnevnica je i realnost koju gledamo iz mjeseca u mjesec. Bilo da ste u prijevremenoj mirovini, invalidskoj, braniteljskoj ili radnoj jedno je sigurno. Ako ste se našli u teškoj financijskoj situaciji brzikredit.com pomoći će vam da dobijete novac u jednom danu. Ograničenja koja postoje kod umirovljenika kod nas ne postoje. Svi problemi završavaju našim uslugama jer mi ne poslujemo na isti način kao što to rade banke. Uvjeti za dobivanje pozajmice svedeni su na minimum, tako da pozajmicu može dobiti svaki umirovljenik do starosti 80 godina.

Pozajmice za umirovljenike do 4000 EUR

Nudimo pozajmice u iznosu od 4000 EUR. Dakle, maksimalan iznos koji možete dobiti kod nas je 4000 EUR. Želite li poslovati s nama prijaviti se možete putem naše stranice.

Mogu li se pozajmice isplatiti na račun opunomoćenika ili druge osobe

Nažalost ne, ukoliko nemate uredan vlastiti tekući račun ne možemo Vam pomoći. Sve naše usluge isplaćuju se isključivo na tekući račun osobe koja se prijavljuje za pozajmice, zajam, kredite itd. Uvjet za dobivanje pozajmice za umirovljenike je taj da osoba po računu koji nije zaštićen i nije u blokadi prima redovita mjesečna primanja.

Pozajmice za umirovljenike bez dodatnih troškova i papirologije

Prikupljanje dokumentacije može biti naporno i dugotrajno. To također traži vaše vrijeme i dodatan novac za razne biljege, papire i slično. Ako ste slabije pokretni ili živite u nekom udaljenom mjestu sva papirologija će vam samo stvarati brigu i obvezu. Mi vas rješavamo takvih problema jer pozajmice za umirovljenike isplaćujemo uz osnovnu dokumentaciju.

Kako do pozajmice za umirovljenik

Naše pozajmice su prilagođene poslovanju na internetu. To znači da nam se jednostavno i u samo nekoliko klikova možete obratit putem svog računala, tableta ili pametnog telefona. Ove pozajmice mogu zatražiti svi umirovljenici do 80 godina starosti kojima je potreban novac. Bilo da se radi o liječenju ili plaćanju starih računa, reagirajte na vrijeme jer čekajući možete izazvati još veće probleme i troškove.

Bez obzira iz kojeg djela Hrvatske dolazite, obratiti nam se možete online u bilo koje vrijeme.

Zašto zatražiti pozajmice kod nas

Tvrtka smo s višegodišnjim iskustvom u financiranju u cijeloj Europi. Poslujemo s preko 2 000 000 zadovoljnih klijenata iz EU i svijeta kojima u svakom trenutku možemo pružiti lako dostupne usluge kao što su pozajmice za umirovljenike.

Pozajmicu isplaćujemo na tekući račun

Ne poslujemo na crno, niti s ciljem da vas prevarimo. Svi troškovi su transparenti i jasno vidljivi na stranici i prije nego zatražite pozajmice za umirovljenike. Poslujemo u skladu s pravilima poštujući sve zakone. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u financiranju u mogućnosti smo redovito unapređivati naše usluge i nuditi vam sigurnu, brzu i pouzdanu isplatu pozajmice direktno na tekući račun. Pozajmljivanje novca kod nas ne ide na ruke niti na crno. Odmah po primitku novaca možete s njim raspolagati onako kako vi to želite. Bit našeg poslovanja je zadovoljan klijent i sklopljen posao na obostrano zadovoljstvo.

Pozajmice za umirovljenike su diskretna usluga

Osim pozajmica u mogućnosti smo vam pružiti široku paletu sličnih usluga na potpuno nov i inovativan način u Hrvatskoj.  Zatražite li pozajmicu za umirovljenike u banci, od svojih prijatelja ili rodbine možete vrlo lako biti odbijeni. Uz to sve vjerojatno ćete biti primoreni odgovarati na razna neugodna pitanja koja će se od vas tražiti. Imati teret na leđima znajući da ne možete biti opušteni pored prijatelja i rodbine i nije baš tako lijepo. Naši zaposlenici vas nikada neće pitati privatna pitanja. Prema svakom klijentu imamo diskretan i profesionalan prilikom kojeg pružamo jednaku uslugu ne dijeleći podatke s nikim. Obratite nam se s povjerenjem i pozajmice za umirovljenike mogu biti vaše već danas.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (610 ocjena)