Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice ponuda

Pozajmice ponuda na internetu

U današnje vrijeme, kada ste okruženi raznim prilikama i potrebama, možemo reći da vam uvijek nedostaje novca kako bi zadovoljili sve svoje želje ili hitne potrebe. Zbog toga vam se na financijskom tržištu nude razne opcije, krediti i pozajmice, kojima možete ostvariti razne potrebe, bilo da se radi o putovanju, iznenadnom popravku automobila ili kupnji novog kućanskog aparata. Bilo da je vrijeme za sređivanje novca, zamjenu obiteljskog automobila ili konačno započinjanje tih poboljšanja kuće, osobni zajam mogao bi vam pomoći. Pozajmice ponuda, uvijek su bile prisutne na tržištu, a mogli ste ih zatražiti u bankama. Međutim, novitet na tržištu novca su pozajmice ponuda na internetu. Sigurnost i zaštita podataka na internetu se povećala, pa se internet sve više koristi i prihvaća kao sigurno mjesto za kupovine i obavljanje financijskih transakcija i dogovora. Primatelj (tj. zajmoprimac) uzima dug i obično je obvezan plaćati kamatu na taj dug otplaćuje se kao i za povrat posuđene glavnice. Efektivna kamatna stopa uglavnom je oko 8 posto, ovisno o zajmodavcu kojeg odaberete.

Pozajmice ponuda i kako odabrati zajmodavca

Kao što smo već naveli pozajmice ponuda koju imaju zajmodavci, preplavila je internet i tržište. Dok u svijetu zajmovi online i pozajmice ponuda funkcioniraju već dulje vrijeme, u Hrvatskoj je to relativno nova stvar. Online pozajmica ima brojne prednosti, a posebno treba naglasiti brzinu ugovaranja. Za ugovaranje će vam prvo biti potrebno odabrati jednog od mnogobrojnih zajmodavaca i registrirati se na njegovoj web stranici. Za registraciju morate priložiti presliku osobne iskaznice i OIB. Kada je registracija u pitanju, svi zajmodavci će vas tražiti iste stvari, od osobnih dokumenata do registracije na njihovoj web stranici. Većina zajmodavaca su registrirane tvrtke i verificirane za poslovanje na financijskom tržištu i ugovaranje kredita i pozajmica. Dakle svakako provjerite dostupne podatke o zajmodavcu i da li je registriran. Na taj ćete način izbjeći moguće prevare i nove financijske probleme. Ono u ćemu se zajmodavci također razlikuju su iznosi kamatne stope i naknade za obradu zahtjeva, tako da svakako birajte one sa manjim iznosima kako bi ukupna svota koju ćete vratiti bila što manja.

Pozajmice ponuda i kako ih realizirati online

Oduvijek se novac posuđivao od banaka, ali kao nova opcija nameću se pozajmice ponuda online u Hrvatskoj. Ovo je super opcija iz više razloga. Pozajmice ponuda online možete realizirati i ako ste blokirani ili nezaposleni. Dovoljna vam je samo osobna iskaznica i OIB. Iznosi koje možete pozajmiti su do 4000 EUR, sa rokom otplate do 18 mjeseci. Obrada zahtjeva je ekstremno brza. Prije samog zahtjeva morat ćete se i registrirati na web stranici zajmodavca i kroz aplikaciju verificirati svoju prijavu. I to je sve. Agent će vaš zahtjev obraditi istoga dana, a isplata se vrši isti ili sljedeći dan. Novac se isplaćuje na vaš tekući račun. U slučaju da zapnete sa podmirivanjem mjesečnih obroka, postoji i opcija počeka. Kako bi to izbjegli svakako otplatni plan prilagodite svojoj financijskoj situaciji. Naknada za obradu zahtjeva je minimalna i plaća se prije isplate novčanih sredstava na vaš račun. Obaviti sve ovo iz udobnosti vlastitog doma donedavno je bilo nezamislivo, tako da svakako iskoristite ovu opciju i pridružite se sve većem broju zadovoljnih klijenata.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (640 ocjena)