Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice novca bez zaloga

Tražite li pozajmice novca bez zaloga?

Kažu kako je novac pokretač svega, no složili se mi s time ili ne jedno je sigurno. On je itekako jedan od bitnih faktora našeg života. Iako ne ovisimo direktno uvijek o novcu, on je taj koji često upravlja našim životom. Nedostatak novac vuče niz problema i dovodi nas u situaciju kada se zapitamo što i kako dalje. Ne dozvolite si da radi novaca doživite neugodna iskustva ili još veće troškove tim prije što mi odobravamo pozajmice novca bez zaloga.

U većini slučajeva želite li zatražiti novac biti ćete prisiljeni na hipoteku ili neku vrstu zaloga. Kod nas to ne postoji. Svim budućim, a i sadašnjim klijentima odobravamo pozajmice novca bez zaloga u visini do 4000 EUR.

Samim time što za naše usluge nije potreban zajam, klijenti puno jednostavnije i brže mogu doći do određenog iznosa novca potrebnog kako bi podmirili svoje dugove. Pozajmice novca bez zaloga jedna su od usluga koje nudimo u širokoj paleti financijskih ponuda.

Svi građani Hrvatske koji su punoljetni, te imaju redovita mjesečna primanja po tekućem računu koji nije u blokadi mogu nam se obratiti i zatražiti naše pozajmice koje mogu poslužiti kao krediti za zatvaranje obveza.

Plaćati račune na vrijeme vrlo je bitno no ponekad to jednostavno nije moguće. Neplanirani troškovi mogu se pojaviti bilo kada i bilo gdje, a ionako mala mjesečna primanja dovoljna su jedva za hranu. Čekajući da rješenje problema dođe samo od sebe stvarate mogućnost dodatnih troškova, ovrha i blokada računa, zato ne gubite vrijeme nego nas kontaktirajte kako bi smo zajedno pronašli pravi put i izlaz iz financijske krize.

Pozajmice koje od vas ne zahtijevaju nikakav zalog možete zatražiti putem interneta u svega nekoliko minuta. Uslugu dobivanja pozajmice prilagodili smo tabletima, kompjuteru i pametnim telefona tako da nam se možete javiti s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme. Nekoliko klikova djeli vas do gotovine koju isplačujemo isključivo na tekući račun otvoren u bilo kojoj banci.

Naše pozajmice novca nisu prevara

Iako često možemo čuti glasine kako su ovakve usluge lihvarske, prevarantske i slično, u našem slučaju to nije istina. Pridržavajući se svih zakona i pravila pomogli smo velikom broju građana kako u Hrvatskoj tako i u zemljama EU i svijeta. Potaknuti lošim iskustvima drugih ljudi se danas još uvijek dosta teško mogu odlučiti na usluge kao što su naše.

Čekajući i odugovlačeći stvarate dodatne probleme i mogućnost još većih troškova koje ćete puno teže otplatiti. Zato ne čekajte jer već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije novac može biti na vašem računu pod uvjetom da ste zadovoljili minimalne uvjete kako bi smo poslovali na obostrano zadovoljstvo.

Pozajmice novca bez zaloga ne zahtijevaju biljege niti pečate javnih bilježnika, potvrde poslodavaca i ostalu papirologiju kod koje ćete gubiti dragocjeno vrijeme i novac. U svrhu pružanja što brže i kvalitetne usluge pojednostavili smo uvjete i postupak za dobivanje zajma bez zaloga.

Obratite nam se s povjerenjem jer mi posjedujemo višegodišnje iskustvo u financiranju.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (670 ocjena)