Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice na ostatak primanja

Trebaju vam pozajmice na ostatak primanja?

Pozajmice na ostatak primanja pokriti će rupe u vašem mjesečnom proračunu. U slučaju da vam plaća nije dovoljna za normalan život ili su vas snašli neočekivani dodatni troškovi naše pozajmice pomoći će vam da bez kašnjenja i na vrijeme riješite svaki nastali problem koji je povezan s financijama. Život je prevrtljiv i nikada ne znamo kada i što će nas zadesiti. Nitko radi toga ne želi živjeti  u strahu, ne znajući kako u određenim situacijama doći do novca. Roditelji i prijatelji često nam stoje na raspolaganju, međutim ne mogu se svi osloniti na takvu pomoć.

Banke će vam rado ući u susret, ako ne zadovoljavate njihove stroge uvjete koji su za vas postavljeni vrlo je vjerojatno da će vas odbiti. Većina građana živi na način tako da koristi kartice, odlazi u minus ili podiže kredit. No što učiniti onda kada ste sve to iskoristili. Upravo zato postoji usluga pozajmice na ostatak primanja. Kada vam nitko drugi neće pomoći, mi hoćemo i možemo uz brze pozajmice.

Kako do pozajmice na ostatak primanja

Bez obzira da li imate podignut kredit ili obustavu na plaću, ono što vam je ostalo iskoristite kako bi se vratili svoje dugove, zatvorili minus, popravili vozilo i slično. Do pozajmice na ostatak primanja možete doći putem interneta u nekoliko jednostavnih koraka. Odvojite nekoliko minuta vremena, te uz osnovnu dokumentaciju zatražite do 4000 EUR.

Do pozajmice preko interneta

Pozajmice na ostatak primanja mogu se iskučivo zatražiti putem interneta ako prvi puta kod nas uzimate pozajmicu. Imate li tablet, računalo ili pametan telefon tada ćete vrlo lako i jednostavno pristupiti zahtjevu na osnovu kojega možete odabrati iznos koji vam je potreban. Za razliku od banaka naše pozajmice odmah idu u odobrenje i ako ste zadovoljili minimalne uvjete novac ćemo vam isplatiti već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Ove pozajmice slične su usluzi pozajmice za umirovljenike jer imaju jednake uvjete odobravanja!

Pozajmice na ostatak primanja preko računa

Naše pozajmice i sve ostale usluge financiranja su vrlo sigurne i pouzdane. Mi novac ne isplaćujemo na ruke nego sva transakcija ide isključivo elektronskim putem preko tekućeg računa. Ovo je ujedno i najbrži način na osnovu kojega vam možemo isplatiti pozajmicu, pogotovo ako vam je ona hitna.

Vrlo je važno da dobro izračunate koliko vam novaca mjesečno ostaje i koji iznos pozajmice možete zatražiti kako bi te redovnom vremenu mogli vratiti pozajmljeni novac. U slučaju da ne možete iz određenog razloga uplatiti neku od mjesečnih rata, obavezno kontaktirajte naš odjel naplate jer u protivno nećete više moći s nama poslovati.

Zašto pozajmice na ostatak primanja kod nas

Tvrtka smo s višegodišnjim iskustvom u financiranju u cijeloj Europi. Vodeći smo pružatelj financijskih mobilnih usluga u EU i svijetu. Imamo zadovoljne korisnike kojima putem interneta ili mobilnih uređaja nudimo diskretne i lako dostupne pozajmice na ostatak primanja. Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se u našu kvalitetu.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (588 ocjena)