Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice isti dan

Zanimaju vas pozajmice isti dan?

Svakome od nas se u životu barem jednom dogodilo da nam je falila određena svota novaca za rješenje financijskog problema. Oni ne spadaju u ništa neobično. Sastavni su dio života koji nas redovito pogađa iz mjeseca u mjesec. Srećom, sada kratkoročne novčane probleme možete lako riješiti uz pomoć pozajmice isplata isti dan. Svaki trošak je nepredvidiv pa tako i njegovo vrijeme. Kada se to dogodi nitko vas ne pita da li imate novaca na računu ili nemate. Svima je jasno kako je novac u dosta situacija jedini izlaz za vaš spas. Bez obzira da li vam se pokvario automobil, imate li slavlje ili morate platiti stare račune možemo vam pomoći sa uslugom pozajmice isti dan.

Naše brze pozajmice možete zatražiti putem interneta. Zahvaljujući brzoj obradi svih vaših podataka pozajmice isplaćujemo već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Tražite li nekoga tko isplaćuje pozajmice isti dan, budite pažljivi jer danas je sve puno takvih oglasa i ponuda. U teškim trenucima kada vam hitno treba novac brzopletost vas može skupo koštati, zato poslujte samo s provjerenim partnerima.

Mi svoje klijente ne varamo niti ih pokušavamo namamiti lažnim rečenicama i obećanjima. Isplata pozajmice može se zatražiti u bilo kojem trenutku bez obzira gdje se nalazili.

Pozajmice isti dan do 4000 EUR

Pozajmice isti dan mogu se isplatiti jednako brzo kao i pozajmice na ostatak primanja i sve druge naše usluge. Iako je jedna od najboljih stvari kod pozajmice isti dan ta da vam vrlo brzo isplaćujemo novac, još jedna bolja stvar je vaša sigurnost. Kod nas nema ugovora niti isplata na ruke. Poslujemo maksimalno diskretno i transparentno s ciljem da sklopimo poslovanje na obostrano zadovoljstvo. Najveći iznos pozajmice koji odobravamo je 4000 EUR, a najmanji je 75 EUR.

Naše pozajmice su kratkoročne

S rokom otplate pozajmice isti dan od do 18 mjeseci možete raspodijeliti mjesečne rate koje ovise o visini pozajmice koju ste zatražili. Zahvaljujući kraćem roku otplate vi ćete također brže otplatiti pozajmljeni novac što vam svakako ide u prilog. Želite li i u budućnosti računati na nas kada vam zatreba novac, vrlo je bitno da svoje rate platite na vrijeme. U slučaju da se dogodio problem obratite se našoj službi za naplatu.

Diskretno do pozajmice

Iako će možda većina ljudi radije pitati prijatelje i obitelj prije nego se odluče na pozajmice preko interneta to ponekad može biti dosta neugodno iz više razloga. Em što ćete naići na negativne odgovore i izvlačenja, em što će vam se postaviti niz pitanja koja će tražiti od vas da pojašnjavate situaciju. Mi vas možemo osloboditi tih neugodnosti jer čuvamo sve vaše podatke i informacije, te poslujemo diskretno, bez ikakvih pitanja i objašnjavanja. Stalno radimo na poboljšanju i unaprjeđenju naše stranice kako bismo svim našim klijentima osigurali najsigurniji način da zatraže pozajmicu.

Zašto pozajmice isti dan kod nas

Stalno radimo na poboljšanju i unaprjeđenju naše stranice kako bismo svim našim klijentima osigurali uslugu na koju mogu računati u svakom trenutku.

Obratite nam se s povjerenjem jer smo vodeći pružatelj financijskih mobilnih usluga u EU i svijetu. Sve naše usluge su lako dostupne i diskretne. Pozajmice isti dan nudimo putem interneta i mobilnih uređaja.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (663 ocjena)