Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice preko interneta

Pozajmice preko interneta u Hrvatskoj

Sve oko nas se ubrzalo i sve veća potreba za materijalnim stvarima uzrok su povećanoj ponudi raznih vrsta pozajmica. Od standardnih kredita u pstojećim bankama do pozajmice preko interneta. Pozajmice preko interneta novi su financijski proizvod u Hrvatskoj. U svijetu takve pozajmice i način pozajmljivanja novca postoje već godinama, dok su se u našoj državi pojavile u zadnje dvije godine. Ovakve pozajmice su u početku izazivale nepovjerenje kod mogućih klijenata, međutim trenutno sve više ljudi pozajmljuje novac na ovaj način. Sigurnost i zaštita podataka na internetu se povećala, pa se internet sve više koristi kao sigurno mjesto za kupovine i obavljanje financijskih transakcija. Brojne su prednosti kod ovakvog načina dogovaranja pozajmica, posebno brzina ugovaranja. Iznosi se kreću i do 4000 EUR, a sama procedura i potrebna papirologija su svedene na minimum. Online pozajmice vam mogu pomoći u kritičnim situacijama kada vam hitno treba novac, bilo za popravak automobila ili neko iznenadno putovanje.

Pozajmice preko interneta i kako ih realizirati

Kao što smo već naveli pozajmice preko interneta imaju brojne prednosti, a posebno treba naglasiti brzinu ugovaranja. Za ugovaranje će te prvo morati odabrati jednog od mnogobrojnih zajmodavaca i registrirati se na njegovoj web stranici. Za registraciju, koju ćete provesti pomoću e-mail adrese, morate priložiti presliku osobne iskaznice i OIB. Kada se registrirate, registraciju ćete potvrditi u aplikaciji za verificiranje osobnih podataka. Detaljnije upute možete pronaći na stranicama svakog ozbiljnog zajmodavca. Nakon toga vam slijedi dogovaranje pozajmice sa agentom, kojem ćete priložiti dokumentaciju, prvenstveno platnu listu. Pozajmice preko interneta moguće je realizirati i ako ste nezaposleni, ali ćete u tom slučaju morati ponuditi određeno osiguranje kredita. Osiguranja kredita mogu se razlikovati kod različitih zajmodavaca, a zadužnice se zajedno sa izjavom potpisuju kod javnog bilježnika. Uglavnom ćete ove korake obavljati online i u tome je ogromna prednost ovakvih pozajmica. Nakon što predate zahtjev za pozajmicu, agent će tijekom istog dana zahtjev i obraditi. U trenutku kada udovoljite njihovim zahtjevima po pitanju financijske sposobnosti i pouzdanosti, poslat će vam ugovor sa otplatnim planom na mail. Kada potpišete ugovor isplatu očekujte isti ili idući radni dan, na vaš tekući račun u banci.

Savjeti kada je pozajmice preko interneta u pitanju

Pozajmice preko interneta zaista je jednostavna i brza opcija kada vam je novac hitno potreban. Iako je pozajmice preko interneta sigurna opcija za vas, postoji nekoliko stvari na koje treba obratiti pozornost. Posebno se misli na samo ugovaranje pozajmice i kako da dogovorite što povoljnije uvjete. Dakle na izbor imate zaista puno zajmodavaca koji vam se nude kao opcija, a razlike među njima su u iznosu kamatne stope, uvjeta koje morate ispuniti, visina pozajmice koju možete dobiti, kao i visina iznosa naknade za obradu zahtjeva. Dakako birajte one sa manjim iznosom kamate i naknade za obradu zahtjeva. Osigurajte da su vaše financije u redu. Internetsko posuđivanje pruža veću prilagodljivost i fleksibilnost od tradicionalnih banaka, ali svejedno biste trebali pružiti čvrstu poslovnu evidenciju koja potvrđuje da je vaša tvrtka održiva i da može vratiti novac koji posudite. Započnite s osnovama: provjerite imate li registrirani naziv tvrtke i jeste li tvrtku integrirali s poreznim brojem i poslovnim računom.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (581 ocjena)