Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmica na tekući

Pozajmica na tekući na osobnu iskaznicu

Srećom, tražena dokumentacija obično je slična među svim zajmodavcima. Ispod je popis osobnih dokumenata o zajmu i podaci koji mogu biti potrebni zajmodavcu. Možete ostvariti i pozajmica na tekući na osobnu iskaznicu. Dođite pripremljeni za zahtjev za osobnim zajmom, razmišljajući o svrsi zajma i podobnosti. Pitat će vas za što trebate pozajmiti novac na zajam na osobnu iskaznicu. Iako se većina zajmodavaca ne bavi točno kako ćete koristiti zajam, razumijevanje njegove svrhe može pomoći zajmodavcu da preporuči najbolji proizvod zajma za vaše potrebe. Različite svrhe zajma mogu također otvoriti različite kamatne stope ili iznose pozajmica na tekući. Također, često pitanje je koliko si možete priuštiti posudbu i na koliko dugo. U konačnici, zajmodavac će odrediti koliko je spreman posuditi na temelju analize vašeg financijskog zdravlja i utvrđivanja onoga što si možete priuštiti. Međutim, trebali biste ući u postupak zajma s čvrstom predodžbom o plaćanju za koje znate da si ga možete priuštiti i koliko dugo će vam trebati da ga vratite. Ne posuđujte više nego što vam treba, čak i ako vam je to odobreno. Imajte na umu da zajmodavcu plaćate naknadu (putem kamata) za svaki peni koji posudite.

Pozajmica na tekući i njene beneficije

Primarna prednost pozajmica na tekući je ta što ćete odmah dobiti odluku o ponudi pozajmice i to da ćete uspjeti brzo ćete dobiti novac. Podrazumijeva se da za rješavanje neočekivanih računa, prijave moraju biti brze kako bi pojedinci mogli dobiti brza sredstva za plaćanje dugova i što prije ostvarili opciju pozajmica na tekući. S nekim aplikacijama, nakon što vaša prijava bude prihvaćena, novac možete primiti na račun do sljedećeg radnog dana, što vam omogućuje da živite svoj život kako je planirano. Kad nema dovoljno osobnih sredstava, održavanje svakodnevnog života može biti teško. Svakodnevni život može postati vrlo izazovnim kad se pojave neočekivani troškovi, a vi si u konačnici ne možete priuštiti da ih platite. Nepodmirivanje troškova može negativno utjecati na vašu kreditnu ocjenu, što će vam uzrokovati buduće financijske probleme pri traženju kredita u budućnosti. Uz brze pozajmice možete pratiti sve svoje troškove, omogućujući vam da održite stabilan kreditni rezultat.

Je li moguća pozajmica na tekući za nezaposlene

Najbolja opcija je suradnja s institucijom koja vam je poznata, stoga se uputite u banku ili kreditnu uniju koje često posjećujete. Budući da je vaša banka ili kreditna unija surađivala s vama niz godina, možda će biti fleksibilnija s uvjetima odobrenja. Možda će biti nekih dodatnih zahtjeva za odobrenje, poput otvaranja potvrde o depozitu, štednog računa koji zahtijeva da na njemu ostavite novac na određeno vrijeme u zamjenu za isplate kamate veće od prosjeka ili automatski izrađeni plaćanja pozajmica na tekući, ali to može umanjiti zahtjev za prihodom ili kreditnom ocjenom. Internetu ne nedostaju mrežni zajmodavci. Brza internetska pretraga na temu brzi krediti bez platne liste, otkrit će doslovno tisuće mogućnosti, uključujući mnoge izravne zajmodavce. Izravni zajmodavci su oni koji novac posuđuju izravno vama. Kod pozajmica na tekući nema posrednika ili dodatnih naknada, a plaćanja ćete izvršiti izravno zajmodavcu. Za ove zajmodavce kada vas zanimaju brzi krediti bez platne liste, možete se prijaviti za jedan po jedan. To može biti dugotrajan postupak za one s lošim kreditnim dobrom, ali ako kupujete, to vam uglavnom pravi bolje uvjete kredita, uključujući niže kamatne stope i naknade za zajam.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (555 ocjena)