Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Posudba novca hitno

Posudba novca hitno!

U situaciji kada vam se dogodi iznenadni financijski problem, tada vam posudba novca hitno može itekako dobro doći. Svakome od nas se može dogodi neočekivani trošak na koji nismo računali te nam remeti naš mjesečni budžet. No, rijetko tko može sam pokriti sve troškove jer današnji životni standardi su postali veoma visoki, te svatko od nas jedva uspijeva pokriti one osnovne troškove, a kamoli da sada morate riješiti neočekivane troškove poput servisa automobila, kupovina novog kućanskog uređaja jer vam je prethodni prestao raditi i slično. Zato danas imate na ponudi razne mogućnosti kada je u pitanju posudba novca hitno. Mnoge današnje banke i kreditne kuće nude svojim klijentima opcije financiranja koje će vam omogućiti da brzo i jednostavno dođete do sigurnog novca s kojim ćete moći opušteno riješiti bilo koji trošak koji vas je zahvatio u neugodnom trenutku. U nastavku članka ćemo vam donijeti sve bitne informacije koje morate znati kako biste mogli već danas ugovoriti svoj zajam novca!

Kako možete doći do posudba novca hitno?

Zahvaljujući modernoj tehnologiji, mnoge su današnje banke, financijske institucije i kreditne kuće uvele opciju da do posudba novca hitno možete doći i preko interneta, bez da ćete morati otići osobno do poslovnice banke. Kroz brzu, sigurnu i jednostavnu proceduru ugovaranja možete veoma lako doći do posudba novca hitno kada je to vama najpotrebnije! Sve što ćete morati napraviti kako biste već danas primili uplatu novca na vaš bankovni račun je ispuniti jednostavan i kratak obrazac na stranici od kreditne kuće. Naprije morate odabrati koliki iznos novca vama treba u skladu s vašim trenutačnim potrebama, te koji vremenski rok otplate zajma vama najviše odgovara. Nakon što ste odabrali iznos i rok otplate, možete prijeći na sljedeći korak, a to je da ispunite obrazac s traženim osobnim poodacima. Skupa s obrascem trebate priložiti kopije vaše osobne iskaznice te kartice od bankovnog računa na kojemu želite primiti novac. Čim vam odobre zahtjev, u kratkom roku ćete primiti uplatu novca koju možete odmah početi korisiti.

Brza posudba novca hitno!

Svatko tko se ikada našao u situaciji gdje vam je pod hitno trebao novac zna koliko je teško pitati svoju obitelj i prijatelje za novac. Ponajviše zbog toga što ne želimo da naši najbližnji znaju da se mučite s financijama i teško je priznati da vam treba pomoć. No, tada uz slabe druge opcije, morali ste se odlučiti za ovakvu opciju. Danas više se nećete morati s time mučiti jer vam postoje razne druge opcije kada je u pitanju posudba novca hitno. Svijet kreditiranja je zadnjih nekoliko godina pozamašno napredovao te su u ponudu uvrstili razne opcije financiranja poput malih kredita, pozajmica i zajmova koji se daju na male iznose i kratke rokove otplate. Nude vam brzi način kako da dođete do posudba novca hitno te da lagodno riješiti biloo koju financijsku nedaću koja vas je zahvatila u neugodnom trenutku. Riješite se svojih briga jednom i zauvijek te si priuštite miran san uz pozajmice!

         
Ocjena: 4.5 / 5 (600 ocjena)