Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Poljoprivredni krediti

Poljoprivredni krediti, financijska potpora

Poljoprivrednici se često nađu u pitanju kako financirati svoj poljoprivredni projekt. Odabrati pravi način i pravi pristup financiranju nikada nije lagani posao, osobito ako ste poduzetnik ili ako se bavite poljoprivredom. Kao što znamo, u poljoprivredi se može uspjeti ali potrebno je dobro odvagnuti čime se kao budući poljoprivrednik želite baviti. Strah od opstanka na bilo kojem tržištu je prisutan, kako biste se riješili straha tu su za vas poljoprivredni krediti koji vam mogu pomoći da svoje poslovanje dovedete na određenu razinu. Dobro razrađen poslovni plan i dobra financijska potpora je ključ u svakome poslovanju, pa tako i u poljoprivredi. Poljoprivredni krediti omogućuju mladim poljoprivrednicima, kao i starijima da prošire svoje poslovanje. Mladi poljoprivrednici se ipak više okreću korištenju poticaja uz EU fondova koji omogućuju mladima potpore od 20-50. 000 eura bespovratnih sredstava. Više informacija i pravila o natječaju za program ruralnog razvoja možete pronaći na službenim stranicama Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Poljoprivredni krediti, ponuda kredita

Bilo da ste mladi ili već iskusni poljoprivrednik, potreba za kreditom će se zasigurno pojaviti. Danas gotovo svaka banka u svojoj ponudi ima poljoprivredne kredite ponudu. Povoljni poljoprivredni krediti imaju poseban značaj za poljoprivrednike. Glavna namjena poljoprivrednih kredita je financiranje svih aktivnosti koje su usko povezane za poljoprivredu. Ovakva vrsta kredita namijenjena je striktno poljoprivrednicima kako bi im pomogla za nabavu sredstava vezanih za njihovu djelatnost, za nova ulaganja i podmirivanje obaveza u navedenoj djelatnosti. Gdje razmatrati uzeti kredit? Odluka je čisto na vama, mnoge banke nude navedene kredite po manjim razlikama. Poljoprivredni krediti za sjetvu, za investicije, za opremu, ili za zemljište su strogo namijenjeni samo za razvoj poljoprivrednih djelatnosti. Zaba, PBZ, Sberbank, Erste banka, HPB, Rba, OTP i još mnoštvo drugih banaka nude poljoprivredne kredite koji su pretežito u eurima. Važno je naglasiti kako su tipični instrumenti osiguranja ovih kredita polica osiguranja, zadužnica, te mjenica ili sudužništvo. Prije podizanja navedenog kredita dobro je razmotriti više banaka.

Poljoprivredni krediti, uvjeti kreditiranja

Ako ste ikada prije podizali kredit, sigurno ste upoznati s procesom kreditne sposobnosti i kako se on odvija. Uobičajeni uvjeti koje morate zadovoljiti za poljoprivredni kredit su: Morate imati prihvatljivi bonitet, redovna mjesečna primanja, urednost u otplati vaših postojećih zaduženja, i prihvatljivu procjenu statusa zaposlenja tj. Poslodavca ili vlasnika tražitelja kredita. Kreditnu sposobnost uvijek možete povećati s uključivanjem sudužnika ili jamca u kreditni odnos. Poljoprivredni krediti imaju isti proces podizanja i odobravanja. S obzirom na široku ponudu na tržištu, poljoprivredni krediti imaju malo specifičnije uvjete odobrenja koji su propisani sa strane određene banke. Primjerice, poljoprivredni kredit možete samo zatražiti u poslovnici određene banke, cijeli proces oko ispunjavanja zahtjeva i donošenja određene dokumentacije se odvija u banci. Nakon svega naravno slijedi obrada kreditnog zahtjeva gdje se donosi odluka o odobrenju ili ne odobrenju kredita. Ako je klijent dobio odobreni kredit, radi se na izradi ugovorne dokumentacije, i zaključivanju ugovora o poljoprivrednom kreditu.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (590 ocjena)