Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Poduzetnički krediti

Poduzetnički krediti, financiranje vlastitog posla

Ulaganje u budućnost nikada se ne smije shvatiti zdravo za gotovo. Bilo da ste mladi poduzetnik koji se želi probiti na današnjem tržištu poslovanja, ili da ste poduzetnik koji želi proširiti svoje poslovanje, poduzetnički krediti su ovdje da vam pomognu ostvariti bolju budućnost. Poveći iznos financijskih sredstava je uvijek potrebna kako bi se omogućilo ostvarivanje poslovnih snova. Mnoge banke danas, zapravo gotovo svaka banka u ponudi danas ima ponudu za poduzetnički kredit koji su prilagođeni mlađim i starijim poduzetnicima. Bilo da je u pitanju pokretanje novog posla ili proširenje postojećeg poslovanja, poduzetnički krediti su ovdje za sve vaše poslovne potrebe. Banke su uvele ovakvu vrstu kredita kako bi potaknuli mnoge mlade ljude da uđu u svijet poduzetništva, određene banke čak imaju navedeni kredit raspodijeljen na kredite za poduzetnike koji su početnici i za iskusnije poduzetnike kojima je kredit potreban najčešće radi proširenja svojeg poslovanja. Proširenje poslovanja najčešće znači nabavka novih strojeva, novog poslovnog prostora itd.

Poduzetnički krediti, krediti za poslovne potrebe

Poduzetnički krediti se razlikuju između kredita za male i velike poduzetnike. Kredit ovakve vrste za male poduzetnike, ili poduzetnike početnike podrazumijeva omogućenje resursa koji su potrebni za pokretanje posla. Određene banke čak u ponudi imaju i besplatnu podršku za realizaciju poslovnih ideja kroz savjetovanje, financiranje. Poduzetnički krediti za velike poduzetnike, tj. Poduzetnike koji posluju već određeno vrijeme nudi mogućnost unapređenja i proširenja poslovanja, ovako se mogu nabaviti sve potrebne stvari važne za buduće poslovanje. Kako ugovoriti kredit za poduzetnike? Može se ugovoriti na dva različita načina danas. Možete ga zatražiti online preko web stranice banke koju ste odabrali, ili imate opciju ugovaranja sastanka s bankarom u banci. Važno je naglasiti da ako kredit zatražite online da ćete prilikom odobrenja kredita opet morati sjesti i porazgovarati s osobnim bankarom detalje oko vašeg kredita. Prije ugovaranja i traženja navedenog kredita bilo bi dobro da kao poduzetnik razmotrite kako se ovo uklapa u vaš poslovni i financijski plan za daljnje poslovanje.

Poduzetnički krediti, odabir kredita

Tržište kredita je danas gotovo zasićeno s kreditima svakakvih vrsta za sve moguće ljude. Kako odabrati pravi poduzetnički kredit za vas? Poduzetnički krediti su dostupni u većini banaka, a koji odabrati je sasvim na vama. Preporuka je da ako imate dobro iskustvo u banci u kojoj ste trenutno da prvo razmotrite tu opciju. Poduzetnički krediti vam omogućuje rast i širenje u skladu s vašim poslovnim mogućnostima. Ovakvi krediti su također povoljni za proizvođače, obiteljska poljoprivredna gospodarstva te razne tvornice. Ako ste ikada prije podizali kredit, svjesni ste strogih pravila koje banka nalaže kao i težak izbor odabira. Kreditnu sposobnost poduzetnika će banka odrediti na osnovu prihoda koju je obrtnik ostvario u posljednjih godinu dana. Na kreditnu sposobnost poduzetnika naravno utječe i njegova urednost u izvršavanju već postojećih kreditnih obaveza ako ih je imao. Krediti za obrtnike su nenamjenski krediti u obliku gotovinskog kredita koji se odobrava na temelju potrebe samih poduzetnika.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (506 ocjena)