Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Podravska banka nenamjenski krediti

Podravska banka nenamjenski krediti, prednost nenamjenskih kredita

Ako pažljivije promotrite ponudu kredita na današnjem financijskom tržištu, primijetiti ćete da su nenamjenski krediti upravo najtraženiji oblik kredita. Što su nenamjenski krediti? Nenamjenski krediti se svrstavaju u kategoriju općih kredita gdje banka ne vrši nikakvu kontrolu vezano za trošenje sredstava, tj. Korisnik kredita, klijent banke sam određuje kako će raspolagati s novcem. Kod ovakvih kredita je tipična viša razina kolaterala i veća kamatna stopa nego kod recimo namjenskih kredita. Podravska banka nenamjenski krediti u ovu skupinu kredita ubraja lombardni krediti, krediti za umirovljenike, gotovinski krediti i hipotekarni krediti. Najpopularniji nenamjenski kredit je svakako gotovinski kredit koji mnogi građani podužu upravo iz neočekivane potrebe za financijskim sredstvima. Podravska banka nenamjenski krediti u ponudi svojih kredita ima za svakoga ponešto. Zahvaljujući svojoj odličnoj ponudi kredita, Podravska banka je postala među najtraženijim bankama vezano za podizanje kredita, i to upravo radi svojih jedinstvenih karakteristika i kamatnih troškova. Podizanje kredita, kao i odabir banke za kredit nikad nije laki pothvat, i Podravska banka upravo to shvaća.

Podravska banka nenamjenski krediti, fleksibilna mogućnost financiranja

Naveli smo kako Podravska banka nenamjenski krediti ima široku ponudu nenamjenskih kredita, od kojih je svakako najpopularniji gotovinski kredit koji mnogi građani podižu kada im je hitno potreban novac. Nenamjenski krediti su odličan izbor za svakoga od nas tko želi fleksibilnu mogućnost financiranja bez suvišnih pitanja. Od iznimne je važnosti da odaberete kredit koji odgovara vašim financijskim potrebama kako kasnije ne bi imali problema. Ako razmišljate o nenamjenskom kreditu, Podravska banka nenamjenski krediti ima ponudu u kojoj ćete sigurno pronaći nešto za sebe. Ovi krediti su dizajnirani sa svrhom da vi možete postići svoje ciljeve i ostvariti svoje želje bez velikog uplitanja sa strane banke. Kredit po mjeri je nešto što svatko od nas želi kako bi se u daljnjoj budućnosti spasili scenarija gdje nam je kredit jednostavno preveliki teret. Nenamjenski krediti Podravske banke su dostupni građanima u eurima, raspolaganje gotovinom je u skladu s vašim potrebama i prioritetima.

Podravska banka nenamjenski krediti, prijava za kredit

Kao i svaka modernija banka danas, Podravska banka nenamjenski krediti se mogu zatražiti online. Posjetom web stranice Podravske banke među ponudom kredita odabrat ćete opciju koja vam odgovara i zatim zatražite ponudu. Klikom na „zatražite ponudu“ otvara vam se online upit za ponudu kredita. Ovdje birate vrstu kredita koji vas zanima, iznos kredita, valuta u kojoj želite kredit, i navedete željeno razdoblje otplate. Zatim ispunjavate formular s osobnim informacijama, formular u kojemu su prisutne informacije o vaše zanimanju. Za kraj birate željenu poslovnicu u gradu u kojemu se nalazite. Kada zatražite jedan od Podravska banka nenamjenski krediti, tj. Kada pošaljete upit, Podravska banka vam se javlja čim obradi vaš zahtjev. Nakon što je vaš zahtjev pregledan sa strane banke, vi dobivate poziv u kojem vam je naveden sastanak u banci. U banci s osobnim bankarom prolazite sve vezano za kredit kako kasnije ne bi došlo do raznih nesporazuma. Također je važno naglasiti da vas banka ima pravo tražiti naknadnu papirologiju, i da vam ima pravo odbiti zahtjev za kredit ako se ustanovi da ste kreditno nesposobni.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (612 ocjena)