Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Podravska banka krediti za umirovljenike

Podravska banka krediti za umirovljenike benefiti

Kad stignemo u mirovinu, nije rijetkost da većinu financija vežemo u imovinu. A ako vam je potrebna injekcija gotovine za kupnju (znate, da biste započeli uživati ​​u svom dobro zaradjenom vremenu opuštanja), zadržavanje uložene imovine poželjnije je od puštanja glavnice iz kuće, na primjer. Kao takvo, podizanje kredita može biti izvrsna alternativa, pogotovo ako imate dobru kreditnu povijest, a kamate su niske. Međutim, ako podnosite zahtjev za zajam, morate dokazati da ga možete vratiti. Obično se to prikazuje prikazivanjem vaših prihoda. Dakle, kad niste na platnom spisku, što još zajmodavci prihvaćaju? Srećom, prihvaćaju se mnogi oblici prihoda kada podnosite zahtjev za mirovinski kredit. Ako ste tijekom radnog vijeka uplaćivali doprinose za nacionalno osiguranje, primat ćete državnu mirovinu. Uz to, možda imate i osobnu mirovinu (poznatu i kao mirovina za otkup novca) koju sami organizirate i uplaćujete. I na kraju, tu je i mirovinska naknada poslodavca, koju neki poslodavci nude svom osoblju; koliko ćete primiti ovisi o njima. Sve su ove vrste mirovina prihvaćene kao oblici dohotka kada je riječ o podnošenju zahtjeva za Podravska banka krediti za umirovljenike. Ali uz to, možda imate prihod od najma nekretnine koja se kupuje ili imate dividende; oni su također prihvaćeni kao prihod. Čak i dalje, možda imate honorarni posao koji bi pokrivao otplate zajma – to bi, naravno, bio dokaz. Sve u svemu, zajmodavci će prihvatiti više oblika prihoda kao dio vašeg zahtjeva za Podravska banka krediti za umirovljenike– provjeravaju možete li nastaviti s otplatama. Samo da napomenem, ako primate invalidninu, još uvijek se možete prijaviti, ali stambena naknada nije prihvatljiv oblik prihoda.

Podravska banka krediti za umirovljenike prijava

Kad ste spremni podnijeti prijavu ako vas zanimaju Podravska banka krediti za umirovljenike, postoji mnogo načina da nastavite, ovisno o vašim željama. Možete se prijaviti osobno ili putem telefona, premda to učiniti na mreži može biti najjednostavnije, ali i nudeći najširi spektar ponuda. Upotrijebite naš alat za usporedbu kredita da biste vidjeli što je dostupno – stvarno je lako sortirati rezultate prema kamatnim stopama, tako da možete biti sigurni da ćete pronaći nešto jeftino. Ako vam se sviđa neka ponuda, možete se prijaviti izravno. Zajmodavac će zatražiti neke osobne podatke, kao i dokaz o vašem prihodu – bilo putem isplate mirovine, imovine ili posla s nepunim radnim vremenom – i podatke o svim dugovima koje imate. I ne zaboravite, pročitajte uvjete i odredbe prije nego što se prijavite kako biste znali da imate dobre šanse da budete prihvaćeni. Moguće je podići zajam protiv vaše mirovine, ali budemo oprezni pri tome. Izuzetno je skup način posuđivanja novca jer kamatne stope mogu pasti u vis. U osnovi, potpisujete mjesečne isplate mirovina u zamjenu za zajam, koji može trajati od pet do deset godina. Osim toga, možda ćete uz nju morati kupiti policu životnog osiguranja, dodatno povećavajući troškove. Preporučujemo vam da pažljivo razmotrite sve svoje mogućnosti prije uzimanja opcija kao što su Podravska banka krediti za umirovljenike.

Podravska banka krediti za umirovljenike i savjeti

Koliko si možete priuštiti, odaberite kratki rok zajma. Iako će kamatna stopa i vaše mjesečne otplate biti veće, sve ćete manje vraćati i kraće ćete biti dužni, tako da najbolji zajmovi imaju pristupačnu ravnotežu. Međutim, ne želite ni podcjenjivati ​​ni pretjerano procjenjivati ​​svoje životne troškove, zato budite sigurni da točno izračunate koliko vam treba i možete li si priuštiti povrat. Pažljivo pogledajte uvjete i odredbe kojezahtjevaju Podravska banka krediti za umirovljenike, prije nego što se prijavite. Mnogi zajmovi za umirovljenike dolaze s maksimalnom dobnom granicom, ali ne i Podravska banka krediti za umirovljenike, zato nemojte stavljati zahtjev koji će sigurno biti odbijen ili biste mogli naštetiti svojoj kreditnoj ocjeni. I nikada, nikada nemojte lagati o svojim godinama na prijavi! Ako trebate posuditi samo mali iznos, umjesto toga razmislite o kreditnoj kartici, koja ponekad može biti bolja za kratkoročno posudbu. Odaberite iznos kredita i rok otplate, a kasnije ih možete prilagoditi ovisno o svojim potrebama i mogućnostima.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (533 ocjena)