Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Podravska banka krediti

Podravska banka krediti i politika banke

Podravska banka jedna je od najstarijih banaka u Hrvatskoj. Njihovo podrijetlo može se pratiti od graditeljskog društva ‘Koprivnička dionička štedionica’ osnovanog 1872. godine. Tijekom njihove duge povijesti banka je imala vodeću ulogu u razvoju podravske regije, sada jedne od najrazvijenijih regija u Hrvatskoj. Banka je financijski podržala velik broj regionalnih investicijskih projekata u industriji, komunalnoj infrastrukturi, poljoprivredi i turizmu. Na taj su način ojačali i postali dobro uspostavljena regionalna banka. Podravska banka prerasla je svoje regionalne granice i brzo se proširila diljem Hrvatske, istodobno se razvijajući u modernu i inovativnu financijsku instituciju. Banka ima 35 poslovnica i 1 zajednički ured s FINA-om (Financijska agencija). Pružaju sveobuhvatan raspon financijskih usluga, uključujući: štednju i zajmove, pogodnosti kreditnih kartica, Podravska banka krediti, vrijednosne papire, domaće i međunarodne transakcije. Podravska banka je banka usmjerena na kupca koja pruža potpunu financijsku uslugu dizajniranu da udovolji potrebama svih, od samozaposlenih i malih poduzeća do srednjih poduzeća te je ponuda Podravska banka krediti pozamašna.

Podravska banka krediti ponuda

Poslovna vizija Podravske banke temelji se na slijedećem. Upravljanje njihovim odnosom s klijentima (prepoznavanje potreba njihovih klijenata i uključivanje u proces poboljšanja kvalitete njihovih proizvoda i usluga), profesionalno obrazovanje svojih zaposlenika i menadžera kako bi se osigurala učinkovitost i profitabilnost njihovog poslovanja, neinventivnost poput uvođenja internetskog bankarstva, širenje poslovne mreže diljem Hrvatske s potpuno novim načinom poslovanja. Njihov napor da banku učine jednom od najboljih i najprofitabilnijih financijskih institucija u Hrvatskoj. U skladu sa strateškim smjernicama poslovanja Banke, intenziviranje komercijalne aktivnosti nastavile su se u 2019. godini, usmjerene na maloprodaju i sektor malih i srednjih poduzeća uz to što nude Podravska banka krediti. Unatoč jakoj konkurenciji i regulativi zahtjevi koji generiraju znatne troškove i utječu na isplativost, banka je ostvarila rast u strateškim segmentima poslovanja. Banka je uspješno odgovorila na rastuće potrebe i očekivanja pojedinaca, malih poduzetnika i poduzeća, kao i ciljanih kupaca, unapređivanjem svoje ponude i ulaganjem u razvoj novih tehnologija, tako da su konkurentnost i prilagodljivost postali temeljni principi provizija od financijske podrške kupcima. Stalno praćenje tržišnih trendova pomoglo je identificirati pozitivna kretanja u potrošnji pojedinaca (kao rezultat ukidanja poreznog opterećenja na osobni dohodak, veći BDP, dobra turistička sezona itd. ), što je banka prepoznala kao priliku za rast i sastavila ponude koje omogućuju Podravska banka krediti. Snažni fokus aktivnosti na maloprodajni sektor odražava želja banke da svojim uslugama pruži što učinkovitije i što šire broj kupaca iz različitih generacija i biti institucija koja ovo vidi kao svoju najjaču nišu i izvor dugoročno održive profitabilnosti.

Podravska banka krediti

Trend rasta nastavljen je u segmentu maloprodaje kroz veća ulaganja u marketing, kontinuirano praćenje konkurencije, prilagodbe ponude na očekivanja od ciljnog tržišta, poboljšanja u poslovnim procesima, razvoj novih proizvoda te obrazovanje i motivacija prodajne snage. Prilagođavanje promjenama u okolišu, kao i očekivanja potrošača, bile su glavne odrednice koje su oblikovale aktivnosti uprave tvrtke proizvodi i usluge tijekom prethodne godine. Iz tog razloga, banka intenzivirao svoje aktivnosti u segmentu investicijskih proizvoda i usluga. Ove intenzivirane aktivnosti rezultirale su potvrdom Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga i akreditacijom internih kvalifikacija za obrazovanje osoblje za prodaju investicija i proizvoda za uštedu. Ovi proizvodi i usluge važan su dio ponude banke pa i Podravska banka krediti, što znači da je razvoj ovaj će se segment rada nastaviti 2020. godine usredotočujući se na jačanje baza depozita i daljnji rast ukupnih depozita. U segmentu stanovništva, uz gotovinske i stambene kredite, 2019. godinu obilježila je i potražnja za turističkim zajmovima i zajmovi za financiranje projekata energetske učinkovitosti za višespratnice zgrada, što je banka prepoznala i kao dodatnu priliku za stjecanje novih kupci, kako pojedinci, tako i tvrtke koje se bave upravljanjem stambenim objektima te sve što omogućuju Podravska banka krediti.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (636 ocjena)