Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Podravska banka krediti bez jamaca

Podravska banka krediti bez jamaca i politika banke

Prije no što se definiraju Podravska banka krediti bez jamaca, potrebno je definirati politiku banke. Podravska banka (dioničko društvo), jedna od najstarijih banaka u Republici Hrvatskoj, podrijetlom je iz Koprivničke dioničke štedionice osnovane 1872. Danas je Banka prisutna u trideset poslovnica diljem Hrvatske, profiliranih kao moderna i inovativna financijska institucija. Podravska banka nudi cjelovitu financijsku uslugu, s posebnim naglaskom na segmente građana, obrtnika te malog i srednjeg poduzetništva. U 2019. godini POBA je potvrdila svoju poziciju jedne od vodećih malih banaka u Hrvatskoj ostvarujući sljedeće poslovne rezultate: ukupna aktiva iznosila je 0,5 milijardi eura, operativni prihod bio je 20 milijuna eura, ukupni depoziti klijenata premašili su 300 milijuna eura. POBA je svojim kupcima dostupan 24/7 putem mreže od 22 podružnice i drugih distribucijskih kanala (bankomati, EFTPOS terminali, dvodnevno-noćni trezor, internetsko i mobilno bankarstvo i info-kiosci). Potrebno je razmisliti o svim ponudama banke, u što su uključeni Podravska banka krediti bez jamaca.

Podravska banka krediti bez jamaca i benefiti

Ne trebate pronaći jamca i ne postoji teret za nekoga drugog da potencijalno vrati vaš dug i možda ćete moći brže pristupiti sredstvima, jer je to samo između vas i vašeg zajmodavca. Podravska banka krediti bez jamaca mogu biti praktičniji za hitne troškove, poput bojlera na rubu, popravka automobila ili računa za medicinu. Mogu biti skupi – zajmovi bez jamstva obično imaju visoke kamatne stope. Ako imate lošu kreditnu sposobnost, opcije zajmova bez jamstva mogu biti ograničene. Obavezno razumite kamatnu stopu i uvjete otplate. No, iako se ne prodaju kao ‘zajmovi bez jamstva’, postoji mnoštvo drugih vrsta financija za koje vam nije potrebno da imate jamca: osobni (ili neosigurani) zajmovi, krediti peer-to-peer, zajmovi iz zapisnika. Kamata može biti velika ako su u pitanju Podravska banka krediti bez jamaca, koji se plasiraju kao zajmovi bez jamstva, što ih dugoročno čini skupima. Što vam najbolje odgovara, ovisit će o vašim okolnostima, pa je vrijedno istražiti i druge mogućnosti prije nego što počinite.

Podravska banka krediti bez jamaca

Treba li mi stvarno ovaj zajam? Postoji li drugi način za pristup novcu koji mi treba? Razmislite je li zajam najbolja stvar za vaše okolnosti. Možda postoji i drugi način – na primjer, pričekajte dok ne uštedite novac ili zatražite pomoć prijatelja ili člana obitelji. Ako niste sigurni što učiniti, možete dobiti besplatne financijske savjete od lokalnog ureda za savjete za građane. Ako se odlučite za uzimanje kredita, morat ćete shvatiti koliko želite posuditi. Zajmodavci će također željeti znati za što planirate koristiti zajam, poput uređenja kuće, financiranja vjenčanja ili kupnje novog automobila. Možda postoje izuzeci u vezi s načinom na koji koristite novac. Neki zajmodavci, na primjer, neće vam dopustiti da koristite zajam za polog kuće. Uvijek je najbolje biti iskren prema svojim namjerama. Mogu li si priuštiti otplate zajma bez garancije svakog mjeseca kad su Podravska banka krediti bez jamaca u pitanju? Razmislite koliki vam je mjesečni prihod nakon što platite uobičajene troškove i račune. Odvojite malo dodatnog novca za uštedu ili za korištenje kao hitna sredstva – na primjer za neočekivane popravke vozila ili kuće. Razmislite bi li ono što vam ostane od prihoda bilo dovoljno za otplatu kredita. Pročitajte uvjete da biste saznali stvari poput iznosa otplate, kamata, što se događa ako ga ne možete vratiti i postoje li dodatne naknade. Možete izvršiti tihu pretragu za provjeru zajmova bez jamstva na koje možda ispunjavate uvjete, a da to ne utječe na vašu kreditnu ocjenu. Tada ćete moći pročitati uvjete koje nose Podravska banka krediti bez jamaca.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (661 ocjena)