Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Podravska banka krediti bez hroka

Podravska banka krediti bez hroka ponuda

U skladu sa strateškim smjernicama poslovanja banke, intenziviranje komercijalne aktivnosti nastavljene su u 2019. godini, usmjerene na maloprodaju i sektor malih i srednjih poduzeća (MSP). Unatoč jakoj konkurenciji i regulativi zahtjevi koji generiraju znatne troškove i utječu na isplativost, banka je ostvarila rast u strateškim segmentima poslovanja.
Banka je uspješno odgovorila na rastuće potrebe i očekivanja pojedinaca, malih poduzetnika i poduzeća, kao i ciljanih kupaca, unapređivanjem svoje ponude i ulaganjem u razvoj novih tehnologija, tako da su konkurentnost i prilagodljivost postali temeljni principi provizija od financijska podrška kupcima. Zato su im zanimljivi i Podravska banka krediti bez hroka. Nastavljena je poslovna suradnja s Hrvatskom agencijom za mala i srednja poduzeća, inovacije i ulaganja (HAMAG-BICRO), s kojima Banka surađuje kako bi podržala mala i srednja poduzeća izdavanjem državnih jamstava za kreditne programe i / ili aktivnosti čiji razvoj podržava Republika Hrvatska. Kroz njihovu zajedničku suradnju,
banka i HAMAG-BICRO podržavaju poslovne subjekte u poljoprivredi i srodnim djelatnostima, kao i sve ostale poduzetnike s prihvatljivim projektima koji ulažu na teritoriju Republike Hrvatske. U suradnji s lokalnom samoupravom i samoupravom, banka je u 2019. godini provela kreditne programe u kojima su lokalna uprava i samouprava subvencionirali kamate na poduzetničke kredite, a sve s ciljem jačanja gospodarskih aktivnosti na lokalnim područjima. Sukladno navedenom, banka ima dogovorenu poslovnu suradnju s Ministarstvom poduzetništva i obrta i županije u različitim programima, poput Podravska banka krediti bez hroka, koji nudi poduzetničke kredite za neka manje razvijena područja. Na taj način, banka je proširio kvalitetnu i dugoročno održivu bazu kupaca i usredotočen na kreditno sposobnim kupcima s dobrim poduzetničkim ulaganjima, tj. jačanjem ulaganja u kapitalnu imovinu poduzetnika i obrtni kapital.

Podravska banka krediti bez hroka i korištenje sredstava

Banka se sve više angažirala u financiranju projekata iz određenih rastućih djelatnosti, poput turizma, upravljanja i zaštite okoliša, energetskih projekata, projekata u poljoprivredi, tj. proizvodnje zdrave hrane. Projekti su također podržani kroz kraće dospijeće donoseći povoljnije financijske rezultate i pokriće državnim jamstvima minimizirajući rizik. Trend rasta zajmova poduzećima zabilježen je u 2019. kao posljedica oporavak tržišta, korištenje sredstava EU i potražnja za strukturiranim zajmovima koji podržavaju nova ulaganja, u što su uključeni i Podravska banka krediti bez hroka. Digitalna strategija središnji je element poslovne strategije banke za naredne godine. Budući da današnji potrošači zahtijevaju jednostavnu i modernu interakciju s bankom, cilj banke je poboljšati njihovo korisničko iskustvo (fluidnom upotrebom svih distribucijskih kanala) i optimizirati poslovne procese. Pored natjecateljske ponude, prepoznatljiv brend i stabilnu bazu kupaca, nastavljaju razvijati svoje operacije za poboljšanje portfelja proizvoda u koje su obuhvaćeni i Podravska banka krediti bez hroka i usluga i poslovnih procesa, kao kao i razviti i integrirati sve digitalne kanale banke.

Podravska banka krediti bez hroka i politika banke

Odjel za financijska tržišta nastavio je raditi u okruženju povijesno niskih prinosa i niske cijene novca, što je omogućilo pozitivne poslovne rezultate izvijestili svi pultovi riznice.
Višak sredstava denominiranih u eurima uglavnom je uložen u kratkoročne obveznice fondovi, državne obveznice na tržištu kapitala, domaće i strane vlasničke vrijednosne papire s naglaskom na emisije sa značajnim prinosom od dividendi i, u manjoj mjeri, depozite i obrnute repo transakcije sa sudionicima na novčanom tržištu. Uzimajući u obzir divergentne monetarne politike FED-a s jedne strane i ECB i HNB s druge strane, 2019. godine naglasak je bio na ulaganju u dolar emisije na tržištu instrumenata s fiksnim prinosom i kratkog dospijeća. Posljedica takve strateške odluke bio je povećanje dolarskog udjela u portfelju na gotovo 20%, što je na kraju dovelo do značajnog porasta profitabilnosti ukupnog portfelja, kao i na skraćivanje prosječnog dospijeća, jer je većina kupljenih emisija imala vrlo kratko trajanje, što opravdava stanje u kojem stoje Podravska banka krediti bez hroka. Kamatne stope na depozite riznice ostale su vrlo nizak, tako da je ukupan broj korekcija ušteda odobrenih u 2019. godini bio nizak i o tome ovise i Podravska banka krediti bez hroka.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (521 ocjena)