Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

PBZ nenamjenski krediti uvjeti

PBZ nenamjenski krediti uvjeti i što su nenamjenski krediti

PBZ nenamjenski krediti uvjeti omogućavaju zajmoprimcu da koristi portfelj ulaganja kao zalog kredita, iako se prihodi ne mogu koristiti za kupnju, nošenje ili trgovanje vrijednosnim papirima. Jedna od prednosti ove vrste zajma je što pruža ulagačima pristup sredstvima bez potrebe da prodaju svoja ulaganja. Općenito, PBZ nenamjenski krediti uvjeti mogu se također predstaviti kao kategorija kreditiranja na različitim platformama za pozajmljivanje.

Zajmodavci će obično tražiti od zajmoprimca da navede svrhu zajma za osobni zajam, no to nije slučaj kod PBZ banke. To je posebno važno kod internetskih platformi za pozajmljivanje gdje maloprodajni i institucionalni ulagači odlučuju ulagati u zajmove prema svojoj određenoj namjeni. Propisi zahtijevaju od financijskih institucija da otkriju je li zajam nenamjenski ili namjenski zajam. Zajmoprimci koji dobivaju nenamjenski zajam moraju ispuniti obrazac za usklađivanje s detaljima uvjeta zajma i njegovih nenamjenskih obveza.

Brokeri i financijske institucije, poput PBZ banke, mogu nuditi regulirane nenamjenske zajmove uz neke specifične zahtjeve vladine dokumentacije. Većina pozajmljenih računa temeljenih na vrijednosnim papirima potkrijepljena je dionicama i obveznicama, ali kao ulog mogu se koristiti i druga ulaganja poput terminskih ugovora i derivata.

PBZ nenamjenski krediti uvjeti i prednosti

Ključna prednost koju nude PBZ nenamjenski krediti uvjeti je fleksibilnost koju nude. Kao što je gore spomenuto, zajmoprimci mogu prihod od takvih zajmova koristiti na bilo koji način. PBZ nenamjenski krediti uvjeti čini idealnim za odmor i luksuznu robu. Još jedna glavna prednost takvih zajmova je ta što zajmoprimci mogu i dalje imati koristi od kamata, dividendi i povećanja svog kolateraliziranog portfelja. Nadalje, za razliku od maržinskih zajmova koji nude kredit na određeni račun, nenamjenski zajmovi mogu se dobiti na temelju više računa, pružajući dodatnu fleksibilnost.

Postoji još jedan razlog zbog kojeg nekoliko zajmoprimaca nenamjenske zajmove smatra atraktivnim. Iznos zajma ili ograničenje posudbe ovisi o vrijednosti vrijednosnih papira koji se nude kao instrument osiguranja, a ne o kreditnoj ocjeni ili dugu zajmoprimca. Izravno se smanjuje kreditni zahtjev za dobivanje takvih zajmova, što postupak čini vrlo brzim. Zbog fleksibilnih provjera kreditne sposobnosti, uključeni papiri su ograničeni, a zajmoprimci mogu očekivati ​​da će sredstva primiti za nekoliko dana. Unatoč pogodnostima takvih zajmova, postoje neki nedostaci koje je važno uzeti u obzir.

Zbog nestabilnosti vrijednosnih papira kao što su dionice i obveznice, tržišna vrijednost portfelja dužnika može pasti ispod zahtjeva dogovorenog u ugovoru o zajmu. U tom bi slučaju zajmoprimac trebao pružiti dodatna sredstva osiguranja ili izvršiti djelomična plaćanja. Neki ugovori također mogu pokrenuti likvidaciju portfelja dužnika ako tržišna vrijednost vrijednosnih papira padne ispod određene razine. Prije uzimanja takvog zajma, zajmoprimci moraju razmotriti rizik gubitka investicijskog portfelja.

Zašto su PBZ nenamjenski krediti uvjeti dobri

PBZ nenamjenski krediti uvjeti jesu nekonvencionalni zajamovi koji uključuju upotrebu investicijskih vrijednosnih papira kao kolaterala, za dobivanje zajma mogu se koristiti višestruki ulagački računi. Zajmoprimci, tj. PBZ banka, i dalje imaju koristi od kamata, dividendi i povećanja kapitala dobivenih iz njihovog investicijskog portfelja. Prihod od nenamjenskih zajmova ne može se koristiti za ulaganje u vrijednosne papire ili trgovanje njima.

Portfelj zajmoprimca može se likvidirati ako tržišna vrijednost vrijednosnih papira koji podupiru zajam znatno padne. Ako vas zanimaju PBZ nenamjenski krediti uvjeti, s policom osiguranja otplate nenamjenskog zajma (CPI), to je s pravom. Jer tu je i dodatna zaštita u slučaju nemogućnosti plaćanja zajma, rok otplate kredita do 10 godina. Uz sve to obročno vam omogućuje otplatu zajma uz manje kamate i imate mogućnost ugovaranja početka (“preskakanja”) mjesečne anuitete ili rate tijekom otplate kredita.

Pojednostavljeno, zajam je dizajniran da zadovolji ili omogući novčane potrebe neke osobe ili prevlada financijske krize. Zbog toga će vam se svidjeti PBZ nenamjenski krediti. Imaju fleksibilnost uz valutu, datum i način otplate odaberite sami, sigurnost zbog dodatne zaštite u slučaju nemogućnosti plaćanja kredita te posebne pogodnosti uz neobveznu odgodu plaćanja do 3 mjeseca.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (675 ocjena)