Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:51
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

PBZ nenamjenski krediti

PBZ nenamjenski krediti!

Nepredviđeni događaji i određene okolnosti mogu itekako uzrokovati iznenadne troškove na koje nismo računali te niste financijski spremni ih u cijelosti pokriti. Zasigurno se i vama barem jednom dogodio neki iznenadni kvar u vašemu domu, došla vam je na naplatu visoki račun ili vam se neki elektronični uređaj pokvario te ste morali odvesti na skupi popravak ili ste pak morali ga pod hitno promijeniti. U takvim situacijama vas može itekako dobro spasiti PBZ nenamjenski krediti koji su dostupn i za sve građane te se vrlo lako ugovara te brzo odobrava i isplaćuje na vaš bankovni račun. Ukoliko tragate za načinom kako da se izvučite iz bilo koje financijske nepogode, bez obzira o čemu se ono radilo, onda su za vas najbolji, ali i najsigurniji, izbor, PBZ nenamjenski krediti! Ako vas zanima više o PBZ banci i njihovim kreditima, u nastavku ćemo vam donijeti više detalja i informacijam o tome kako se ugovara te koji su sve uvjeti!

Riješite dugove uz PBz nenamjenski krediti!

PBZ banka u svojoj ponudi opcija za financiranje i kreditiranje, nudi veliki izbor raznih kredita s kojima ćete moći bez ikakvih problema te u veoma kratkom roku riješiti sve vaše financijske probleme koji su vas zadesili u nezgodnom periodu. Jedno od najpraktičnijih opcija za rješevanje svih vaših stvari su PBZ nenamjenski krediti! Uz PBZ nenamjenski krediti se mogu upotrebljavati u bilo koje svrhe te nećete morati reći svom osobnom bankaru u koje svrhe mislite trošiti sredstava. Na ovaj način možete trošiti kredit kada i kako to vi želite, bez ikakvih ograničenja i u potpunoj privatnosti bez uplitanja banke. Ugovaranje kredita u PBZ banci je postalo puno jednostavnije, te je količina obavezne dokumentacije smanjena na minimum! Trebati će vam tek nekoliko osnovnih osobnih dokumenata, te ujedno možete unaprijed zakazati svoj sastanak kod osobnog bankara u poslovnici koja je vama najbliža. Čim zaprime vaš zahtjev, u najkraćem mogućem roku ćete dobiti obavijest o odobrenju kredita. Odmah po odobrenju se isplaćuje cijeli iznos kredita na odabrani račun.

Odite na putovanje uz PBZ nenamjenski krediti!

Uz PBZ nenamjenski krediti možete mnogo toga financirati! Kredit ne mora nužno služiti za pokrivanje nenadanih troškova ili plaćanje računa i slično. Kredit možete upotrijebiti i u pozitivne stvari poput plaćanja aranžmana za putovanje ili pak da si priuštite nešto što ste oduvijek htjeli! Postoji li neko putovanje na koje biste rado htjeli otići? Želite li preurediti vaš životni prostor? Postoji li nešto što biste si rado htjeli priuštiti? Uz PBZ nenamjenski krediti moći ćete sve to i još mnogo toga si financirati bez ikakvih problema. Kao što i sam naziv govori, nenamjenski krediti nemaju određenu namjenu te ih stoga možete upotrijebiti u bilo koje svrhe bez da morate to navesti u samom ugovoru od kredita. Na ovaj način možete sačuvati svoju privatnost i trošiti kredit kako to vi želite bez da itko o tome mora znati. Stoga, zatražite svoj nenamjenski kredit već danas te se riješite svih briga i priuštite si ono što ste već dugo htjeli!

         
Ocjena: 4.7 / 5 (517 ocjena)