Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

PBZ krediti za umirovljenike

Uz PBZ krediti za umirovljenike pretočite vaše snove u stvarnost!

Sada kada ste u mirovini, imate više slobodnog vremena nego što ste imali prije u mladosti. Zaisgurno imate razne hobije i interese s kojima biste se htjeli pozabaviti, ili biste rado htjeli posjetiti razne gradove i proputovati dosada neposjećene strane zemlje. No, nemate dovoljno financijskih sredstava kako biste to sve izfinancirali. Ne morate odustati od vaših snova i planova, jer uz PBZ krediti za umirovljenike moći ćete sve to i još mnogo toga ostaviriti i pretočiti u stvarnost! Zašto ne biste uživali u svojoj mirovini kako se spada. Ipak ste zaslužili nakon dugo godina rada i stresa da sada u svojim zlatnim godinama se bavite s onim što najviše volite te da posjetite nove gradove i zemlje za koje dosada niste imali prilike niti vremena da vidite. U nastavku ćemo vam otkriti sve bitne informacije i detalje kako možete i vi već danas ugovoriti PBZ krediti za umirovljenike kroz brzu i jednostavnu proceduru!

Riješite dugove uz PBZ krediti za umirovljenike!

Ukoliko vam se skupilo dugova koje morate pod hitno riješiti, a ne znate kako? Nemate brige, jer mi imamo savršeno rješenje za vas! Uz PBZ krediti za umirovljenike moći ćete bezbrižno pokriti sav vaaš dug te napokon moći odahnuti i mirnon spavati bez problema! Dugovi se mogu veoma brzo skupiti i zna se da ih ne možete do vijeka vijekova odgađati. Puno je bolje da se toga riješite što prije jer dugotrajno odgađanje će vam samo prouzročiti još više stresa, nemira i nesanise. Riješite se napokon tereta uz PBZ krediti za umirovljenike koji se brzo ugovara i odobrava, te još brže isplaćuje na vaš bankovni račun! Uz minimalnu dokumentaciju te jednostavnu proceduru moći ćete u veoma kratkom vremenskom roku doći do brze gotovine s kojom ćete moći pokriti bilo koju vrstu duga koji imate. Možete unaprijed dogovoriti svoj termin za ugovaranje kredit u poslovnici PBZ banke kako ne biste morali gubiti puno vremena čekajući u redu.

Dođite do brze gotovine uz PBZ krediti za umirovljenike!

Svakome od nas se može dogoditi iznenadni trošak na koji nismo računali. U takvim situacijama moramo ostati hladne glave i ne paničariti. Možda vam se dogodio kvar u vašoj kući koji morate pod hitno sanirati, ili vam se neki kućni uređaj prestao raditi i morate ga zamijeniti s novim. Bez obzira o čemu se radilo i kakav je to iznenadni trošak u pitanju, uz PBZ krediti za umirovljenike će vam pomoć da u brzo dođete do gotovine te da u miru riješite sve troškove i račune. PBZ krediti za umirovljenike su dostupni za građane koji su u mirovini i treba im dodatni izvor financijskih sredstava. Krediti se veoma brzo odobravaju jer ne postoje strogi uvjeti koje morate zadovoljiti. Neće vam trebati veliki količina dokumenata kao što je to prije bilo, već tek ono osnovno. ČIm ste predali svoj zahtjev, moći ćete očekivati brzi odogovor od banke u vezi odobrenja. Odmah po odobrenju se vrši isplata kredita na vaš bankovni račun i moći ćete odmah početi korisiti novac, što je odlično u ovakvim hitnim situacijama!

         
Ocjena: 4.5 / 5 (532 ocjena)