Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:14
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

PBZ krediti za mlade

PBZ krediti za mlade kao odličan prvi izbor!

Najteže je kada počinjete od nule, to posebice znaju današnji mladi ljudi. Kako biste dosegnuli vaš željeni život, najprije morate imati adekvatnu diplomu s kojom ćete se moći zaposliti na željeno radno mjesto. No, studentski život košta kao i sve ostale stvari u životu, i nitko od nas nije finacijski sposoban u tako mladoj dobi da si to sami financirate iz svojeg vlastitog džepa. No, nema brige jer danas na tržištu možete pronaći pregršt raznih opcija kreditiranja koje se specifično namijenjene za mlade ljude, a jedno od najpopularnijih opcija današnjice su PBZ krediti za mlade. Uz ovaj kredit ćete moći komotno pokriti sve troškove koji se tiču studiranja i studentskog života, te ćete moći u miru i bezbrižno studirati bez da ćete se morati brinuti oko troškova. U nastavku teksta ćemo vam donijeti sve bitne informacije koje morate znati vezane uz PBz krediti za mlade, te kako ga možete već dana zatražiti!

Lako ugovorite PBZ krediti za mlade!

PBZ krediti za mlade se mogu primjeniti u razne svrhe, bez obzira na vaš status i koliki je vaš prihod. Bilo da ste student koji traži načine kako da si financira svoje studiranje bilo ovdje ili inozemstvu, ili ste pak dobili svoj prvi posao i htjeli biste si nabaviti svoj prvi auto ili stan, uz PBZ krediti za mlade moći ćete sve to financirati i još mnogo toga drugoga. Ugovaranje kredita je postalo puno jednostavnije te vam PBZ banka nudi opciju da preko njihove web stranice ugovorite sastanka s osobnim bankorom u poslovnici koja je vama najbliža, te ćete na taj način moći još brže i jednostavnije doći do kredita bez nepotrebnog čekanja u redu! Ujedno vam nude zgodni alat na njihovoj web stranici, a to vam je kreditni kalkulator s kojim ćete moći lakše izračunati mjesečne troškove kredita i moći ćete znati kako bi izgledao cjelokupni plan otplate kredita!

Brza isplata na račun PBZ krediti za mlade!

Cjelokupni postupak ugovaranja PBZ krediti za mlade je veoma jednostavan i neće dugo trajati kao što je to bilo prije puno godina. Današnje procedure sklapanja kredita su postale puno brže te količina dokumenata koja će vam biti pritom potrebna se smanjila na minimum. Sada možete uz par dokumenata sklopiti ugovor za kredit bez da ćete morati pritom trčati ukoliko skupljajući svu potrebnu dokumentaciju! Možete sve informacije vezano uz kredite pronaći na njihovoj web stranici, te se tako možete unaprijed pripremiti kada budete išli sklapati ugovor za PBZ krediti za mlade! Brzo odobravaju kredite, tako da možete u veoma kratkom roku očekivati poziv od njih vezano uz vaš zahtjev za kredit. Čim dobijete odobrenje, kreće postupak isplate novca, te stoga možete očekivati uplatu na vaš bankovni račun veoma skoro! Kredit nije samo dostupan za klijente PBZ banke, već i za one koji nisu, što je odlično ukoliko vam pod hitno treba novac!

         
Ocjena: 4.9 / 5 (573 ocjena)