Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

PBZ gotovinski krediti u eurima

PBZ gotovinski krediti u eurima je najbolje rješenje!

Kada vam pod hitno treba dodatni novac, u takvim situacijama želite pronaći najbolje rješenje s kojim ćete moći što prije i bolje riješiti bilo kakve troškove koji su vas zadesili u neugodnom trenutku. Najčešće klijenti traže kredite u eurima zbog iznenadnih troškova poput kvara na automobilu, promjena kućanskog uređaja ili pak pokrivanje minusa na vašem tekućem računu. U ovakvim situacijama vam mogu dobro doći PBZ gotovinski krediti u eurima s kojima ćete moći u čas posla riješiti bilo koji problem. Jedno od najboljih karakteristika kod PBZ gotovinski krediti u eurima je što možete sredstva koristiti u bilo koje svrhe odnosno prema tome što je vama trenutačno prioritet. Omogućavaju vam da na brz način dođete do gotovine te da lako pokrijete sve račune i troškove koji su vam bitni. U nastavku ovoga članka ćemo vam dati jasni uvid u tome kako možete i vi već danas doći do svojeg gotovinskog kreduta u eurima!

Lako ugovorite PBZ gotovinski krediti u eurima!

Ugovaranje PBZ gotovinski krediti u eurima je veoma lako te nije komplicirano kao što je to bilo prijašnjih godina. PBZ banka se pobrinula da svatko može veoma jednostavno i brzo doći do dodatnih sredstva kada god im se ta potreba pojavi. Bez obzira da li ste već postojeći klijent u PBZ banci i imate kod njih račune, ili tek razmatrate da prebacite svoj sredstva kod njih, ili samo želite ugovoriti kredit, svatko može lako doći do kredita bez obzira na vaš status. Bitno je da sakupite svu potrebnu dokumentaciju koja je potrebna za PBZ gotovinski krediti u eurima i donesete sa sobom u poslovnicu banke koja je vaša najbliža. Kada ste predali svoj zahtjev skupa sa svim dokumentima, u najbrže mogućem roku ćete dobiti povratne informacije vezane uz odobrenje vašeg kredita. Isplata kredita slijedi neposredno nakon odobrenja, i primiti ćete sav iznos u gotovini, te možete odmah početi korisiti sredstva.

Zatražite PBZ gotovinski krediti u eurima sada!

PBZ gotovinski krediti u eurima su jedno od najtraženijih financijskih proizvoda koji trenutačno postoje na našemu tržištu. Razlog k tome je zato što je dostupan široj masi građanstva, te ih svatko tko je stariji od 18 godina može zatražiti bez ikakvih poteškoća. Ovdje nije bitno na kojem ste ugovoru zaposleni, bilo da radite na ograničeno ili za stalno, te čak ako ste student ili pak možda umirovljenik, i dalje možete bez problema otići u banku i zatražiti kod osobnog bankara PBZ gotovinski krediti u eurima. Ukoliko vas zanima njihov gotovinski kredit, imate jednu na raspolaganju, a to je da unaprijed dogovorite sastanak s osobnim bankarom koji će za vas već pripremiti ugovor. Osim toga, na njihovoj stranici možete pronaći kalkulator s kojim ćete moći izračunati anuitet za gotovinski kredit te će točno znati koliki bi bila vaša mjesečna rata i kako bi izgledao cijeli plan otplate. Na ovaj način ćete imati sve bitne informacije na jednom mjestu i moći ćete sa sigurnošću ugovoriti svoj gotovinski kredit u PBZ banci!

         
Ocjena: 4.6 / 5 (533 ocjena)