Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kada i kako promijeniti banku?

Kada bi se trebala promijeniti banka?

Odnos između klijenta i banke je jedno od najbitnijih odnosa koje stječete za života. Odabir prave banke je jako težak proces, te zahtjeva puno istraživanja, posjeta i razgovora s osobnim bankarom kako biste stekli neki dojam i na temelju toga mogli odlučiti kod koga želite otvoriti račun odnosno prebaciti svoj stari račun. Neki ljudi imaju sreće te već pri prvom odabiru pronađu svoju idealnu banku. No, neki nisu te sreće kao ostali. Kada bi se trebala promijeniti banka i otići u neku drugu? Prvi znak kada primijetite da niste baš previše zadovoljni sa svojom bankom je kada se počinju loše prema vama odnašati. Kada vam primjerice smanje limit po dozvoljenom minusu iz nejasnih razloga. Kada povećaju kamatnu stopu i naknadu, odnosno kada njihove usluge poskupe. I ujedno, kada vama kao klijentu više ne nude ništa što vam je od koristi. Tada možete biti sigurni kako je vrijeme da se vaša banka zamijeni s nekom drugom bankom.

Koja je banka najbolji izbor za vas?

Ukoliko niste zadovoljni sa svojom trenutnom bankom, onda je vrijeme da ju promijenite. No, kako odlučiti koja je banka najbolja za vas? Ovo je pitanje koje se mnogobrojni građani pitaju i nemaju za njega pravi odgovor. Možete pročitati razne recenzije i članke, no nitko vam ne može reći što da napravite i koju odluku da donesete. Sve to ovisi o vama samima. Naravno, bitno je za znati koja banka ima najniže kamatne stope i naknade, te nudi bogatu ponudu bankovnih proizvoda, no isto tako je bitno kako se kod njih osjećate. Najčešće građani donesu odluku u vezi banke na temelju njihovih djelatnika i kako se odnose prema svojim klijentima. Kako se kaže, odluka i mišljenje o nekome ili nečemu se dobiva već na prvom dojmu, pa tako i kod odlučivanja kod koje banke biste htjeli otvoriti novi račun ili prebaciti svoj stari račun iz prethodne banke. Ukoliko nude sve što želite te se odnose prema vama kao prema kralju, onda biste trebali kod njih i prijeći.

Kako se mijenja banka?

Ukoliko želite promijeniti svoju banku, onda samo pratite ove sljedeće korake koje ćemo vam navesti u ovom odlomku.

Nakon što ste odlučili kod koje banke želite prebaciti svoj stari račun iz druge banke, trebate otići do vama najbliže poslovnice novo odabrane banke. Njima se trebate obratiti za postupak prebacivanja računa te ispuniti formular u kojemu dajete svojoj novoj banci punomoć zab zatvaranje starog računa i otvaranje novog računa. Banka će preuzeti sve administrativne zadatke u sklopu postupak prebacivanja računa, te će sva sredstva sa prethodnog računa prebaciti na vaš novi račun kod njih. Ovaj postupak uglavnom traje do 12 radnih dana, i banka vam ne bude ništa za ovaj postupak naplatila. Po uspješnom završetku će vas povratno obavijestiti, te će vam reći kada možete doći po karticu i PIN vašeg novo otvorenog računa. Kada dobijete svoju karticu i PIN, možete ju odmah početi i koristiti. S njom možete početi raditi transakcije, te isto tako možete ugovoriti kredit, od kojih su vam gotovinski krediti najbolji izbor. Gotovinski krediti su vam dostupni za ugovoriti kod kreditne kuće, kod kojih možete za par minuta online ugovoriti uz minimalnu dokumentaciju, i već isti dan će vam ga odobriti i isplatiti na vaš novi račun!

         
Ocjena: 4.6 / 5 (578 ocjena)