Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

OTP krediti

OTP krediti ponuda

OTP banka nudi sve tradicionalne kredite pa saznajmo koji se OTP krediti nude (npr. zajmovi za ulaganje i obrtni kapital) kako bi se olakšalo uspješno poslovanje poduzeća. OTP banka i Bankovna grupa nude forinte i devizne zajmove kako bi pomogli vašoj tvrtki da uspješno i profitabilno postigne vaše ciljeve. Zajmovi su dostupni u HUF, EUR, USD, CHF i GBP.

Ovisno o potrebama za financiranjem, nudimo sljedeće kredite: prekoračenje, zajam za obrtni kapital, zajam za kapitalna ulaganja, krediti za osiguranje vrijednosnih papira (Lombard), zajam uz osiguranje vrijednosnih papira s fiksnom kamatnom maržom, zajam za kupnju dionica, zajam s fiksnom kamatnom stopom ispod 300 milijuna HUF, zajam s fiksnom kamatnom stopom preko 300 milijuna HUF.

Ako vam je neki od proizvoda od interesa kontaktirajte jednu od naših podružnica ili zatražite podatke putem e-maila. Ako vaš poslovni partner zahtijeva od vaše tvrtke da pruži jamstvo za izvršenje svojih ugovornih obveza, razmislite o podnošenju mandata Banci za preuzimanje jamstva. OTP banka izdaje bankovnu garanciju u forintama i u stranoj valuti za rok koji tražite. OTP krediti bankovne garancije: HUF ili FOREX bankovna garancija te posebna bankovna garancija – “Eximhitel” za koju jamči OTP banka. Faktoring znači kupnju i ustupanje kratkoročnih potraživanja s odgođenim plaćanjem prije roka dospijeća, evidentirano trgovačkim ugovorom i računom.

OTP banka kupuje vaša potraživanja za iznos umanjen za kamate dospjele u razdoblju između datuma predujma i datuma dospijeća (tj. Po sniženoj vrijednosti). OTP banka propisuje pravo regresa tijekom postupka faktoringa. OTP banka zaključuje i ugovor na temelju slučaja i glavni ugovor za faktoring kreditnu liniju. Preporučujemo da zaključite glavni ugovor ako vaša tvrtka ima obveznik sa stabilnim i trajnim odnosom dobavljača i kupca na temelju ugovora. Na temelju glavnog ugovora za faktoring kreditnu liniju, OTP banka prihvaća račune za faktoring do određenog iznosa u određenom vremenskom razdoblju. Kreditna linija također može biti revolving kredit u roku od jedne godine.

OTP krediti za tvrtke

OTP banka i Bankovna grupa nude devizne zajmove kako bi pomogli vašoj tvrtki da uspješno i profitabilno postigne vaše ciljeve. Zajmovi su dostupni u HUF, EUR, USD, CHF i GBP. Ovisno o potrebama za financiranjem, nudimo sljedeće kredite. Ima li tvrtka periodične probleme s likvidnošću ili neočekivane troškove? Rješenje je mogućnost prekoračenja, najfleksibilniji proizvod. Prekoračenje je povezano s računom novčanog toka tvrtke, tako da je pristup njemu osiguran u bilo kojem trenutku.

Prihod prebačen u novčani tok koristi se za otplatu zajma, pa se plaća manje kamata. Uvjeti i odredbe. Kratkoročno uz naknade prema standardnom cjeniku koji imaju OTP krediti. OTP banka može se koristiti za financiranje kupnje i izgradnje prostora i kupnju potrebne opreme i strojeva. Zajam za kapitalna ulaganja može se koristiti za bilo koju razvojnu aktivnost. Da bi se mogao provesti predmetni razvoj potreban je vlastiti fond. OTP krediti povećavaju konkurentnost tvrtke. Isplata i otplata zajma prilagođavaju se provedbi razvoja i stvaranju prihoda od razvoja.

Može se zatražiti obrtni kapital za financiranje PDV-a povezan s razvojem. Rok trajanja: najviše 8 godina. Zajam s vrijednosnim papirima je zajam opće namjene. Tvrtka treba podnijeti samo pojednostavljeni zahtjev za zajam. Nije potrebna potvrda ili poslovni plan Porezne uprave. Ne naplaćuje se naknada za procjenu zajma ili obveze.

Zajam osiguran vrijednosnim papirima može se koristiti na svim natječajima EU-a: za pripremu zahtjeva za zajam, dopunu vlastitih sredstava i / ili predfinanciranje bespovratnih sredstava ili subvencija. Pojam: podložno zahtjevima tvrtke u vezi s zajmom za osiguranje vrijednosnih papira i datumom dospijeća vrijednosnih papira i kreditnim bilansom, može biti kratkoročni ili dugoročni.

Dugoročni OTP krediti

Odobren za ulaganja, a iznos zajma ovisi o kreditnoj sposobnosti pravne osobe koja se prijavila. Rok otplate je od 1 do 10 godina, s počekom od 18 mjeseci, dok se o učestalosti rate može pregovarati (mjesečno, tromjesečno, polugodišnje. ). Kreditiranje za izgradnju stambeno-poslovnih prostora na prodaju.

OTP krediti se odobravaju isključivo za izgradnju stambenih i poslovnih prostora koji se prodaju. Rok otplate kredita: do 3 godine. Zajmovi se koriste u fazama. Sredstva se isplaćuju investitoru podliježući ovjerenim zahtjevima za privremeno plaćanje i procjeni ispunjene vrijednosti dijela nekretnina. Svrha dugoročnih zajmova predviđena je odgovarajućim zakonom.

Prihodi od zajma mogu se koristiti za međunarodna plaćanja; uvoz opreme, alata, proizvodnih materijala, robe široke potrošnje; ili za polaganje na FCY račun, po potrebi. Rok otplate je 7 godina ili duže, prema nahođenju banke. OTP krediti se avansiraju u EUR i USD, ili u drugoj valuti, prema potrebi. Prednost takvog zajma je u tome što može biti u valuti vašeg priljeva.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (610 ocjena)