Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

OTP banka kontakt

OTP banka kontakt: javite se i upitajte!

OTP banka Hrvatska je dio veće grupe OTP koja je najveća internacionalna banka sa sjedištem u Mađarskoj. Danas OTP djeluje u 9 zemalja srednje i istočne Europe, a pokazala se kao komptentna firma, naročito kad su u pitanju krediti. OTP banka kontakt je brlo ažurna služba koja je i nama odgovorila na upite odmah kad god nas je nešto zanimalo. Inače OTP banka kontakt je puno ažurniji nego kontakti u drugim bankama. Izgleda da zaposlenici OTP-a znaju vrlo dobro kako voditi posao na visokom standardu. OTP danas zapošljava preko 2000 ljudi samo u Republici Hrvatskoj pa osim što potiče ekonomiju kroz projekte, sponzorstva i investicijama, isto tako nudi mnogima kod nas stalan posao i dobru plaću. Kad su u pitanju krediti, OTP nudi bogatu ponudu različitih kredita koji će pokriti sva Vaša očekivanja i još mnogo toga. Javite se već danas i ostvarite svoj kredit u poznatoj i internacionalnoj banci.

OTP banka kontakt omogućava direktan odnos s klijentima.

Poslovna etika OTP banke stavlja veliko težište na profesionalnosti i uljudnosti osoblja. Upravo zato je promet OTP-a u HRvatskoj u stalnom rastu (izuzev pandemijskih godina, naravno). OTP banka kontakt uvijek je spreman odgovoriti na sve Vaše upite ticali se oni kredita, financijskih trendova ili Vaših osobnih upita. OTP banka kontakt spaja Vas uvijek s operaterima, a nikako se ne svodi samo na automatski snimljenje poruke. Oni koji traže kredit, u OTP banci mogu pronaći razne kredite: od onih velikih namjenskih do onim malenih i nenamjenskih. Također, OTP radi jako puno na tome da popularizira internet kredite i online kredite koji se mogu lako isplatiti. Ipak, kad je u pitanju online kredit, male kreditne kuće s manjim opsegom posla ipak ovdje prednjače, a njihove ponude jednake su kao one u OTP-u. Njihova prednost zato leži u činjenici da takvi krediti puno, ali puno brže sjedaju na Vaš račun i dolaze Vama na raspolaganje.

OTP banka kontakt – kako do brzog kredita?

OTP banka kontakt reći će Vam da je najbrži način do kredita putem njihovih usluga. Premda smo veliki fanovi OTP banke i njihovog rada, moramo priznati da su naši krediti ipak brži od onih koje tražite u OTP-u. OTP banka prati duge procedure kako bi Vam odobrila kredit, a kod nas sve što je potrebno su Vaši osobni podatci i ništa više. Kod nas možete koristiti jednostavan alat za određivanje visine kredita kojeg želite podignuti. Osim toga, ovdje ćete odrediti i rok otplate. Oni koji se odluče na mali kredit (do 400 EUR) i s malim rokom otplate (do mjesec dana) imat će kredit bez ikakvih kamata. To znači da ćete vratiti jednaku sumu novca koju ste i posudili. OTP banka kontakt ipak neće nikad tako nešto reći, no mi hoćemo. U interesu nam je proširenje poslovanja i uvijek smo spremni pomoći onima kojima je novac najpotrebniji. Zato se javite i ostvarite svoj kredit brzo!

         
Ocjena: 4.9 / 5 (692 ocjena)