Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

OTP banka Hrvatska

OTP banka Hrvatska, banka po potrebi ljudi

Znamo kako mnoge banke koriste razne slogane kako bi privukle klijente, ali nažalost u većini slučajeva samo se radi o dobrom marketinškom triku. OTP banka Hrvatska se u dobu krize okrenula potrebama većini građanstva i sukladno tome kreirala razne kredite i planove otplate. Danas više nego ikada prije živimo većinom u virtualnom svijetu. Mnogi od nas vrše kupnju preko interneta, rade od doma također putem interneta, pa ne čudi da se mnogi isto tako koriste internet bankarstvom. Internet bankarstvo danas štedi vaše vrijeme, živce i novac, jer upravo ono omogućava bilo kada pogled na vaše novčano stanje. OTP banka Hrvatska je otišla korak dalje s internet bankarstvom, te je među prvim bankama uvela online zahtjeve za gotovinske kredite kako bi građanima olakšali cjelokupni proces kod kredita. Osim online zahtjeva za kredit možete zatražiti i tekući račun, ili studentski paket također online. OTP banka je među prvima primijetila potrebu za modernizacijom i lakšim pristupom.

OTP banka Hrvatska, ponuda OTP banke

Svaka banka nudi nešto što ih čini istaknutijima od drugih. Ovdje je vrlo važno naglasiti kako je OTP banka Hrvatska dio banke koja je najjača u središnjoj Europi vezano za kreditno tržište. Upravo je navedeni razlog mnogima dovoljno da krenu putem do najbliže OTP poslovnice i zatraže kredit. Što OTP banka Hrvatska ima u ponudi kredita? Najtraženija vrsta kredita je zasigurno nenamjenski gotovinski kredit koji omogućuje klijentu mogućnost da potroši kredit na ono što želi. OTP banka ima u paleti širok izbor nenamjenskih gotovinskih kredita koju možete potražiti na službenoj stranici OTP banke. U nastavku ćemo nabrojati par popularnih kredita; Klik kredit je gotovinski kredit koji se može zatražiti online preko OTP-ove web stranice. Cijeli proces od zahtjeva do odobravanja se radi online i novac se isplaćuje na vaš račun. Kako bi ste zatražili navedeni kredit morate imati otvoren račun u OTP banci i biti klijent. Gotovinski kredit za umirovljenike je također dosta traženi kredit u OTP banci radi boljih mogućnosti nego u ostalim bankama, tj. Manje strožih pravila koja banka nalaže prilikom podizanja kredita. Naravno OTP banka ima u ponudi i ostale kredite, ali prema zadnjih istraživanjima prethodna dva nabrojana kredita su trenutno najpopularnija.

OTP banka Hrvatska, drugačiji model poslovanja

OTP banka Hrvatska posluje sa 120 poslovnica diljem cijele Hrvatske, ima preko 500. 000 klijenata u oba sektora građanstva i gospodarstva. Ne iznenađuje činjenica kako je OTP banka četvrta banka po veličini u Hrvatskoj tj. Na njenom tržištu. OTP ima drugačiji model poslovanja koji primjerice možete vidjeti na njihovoj LinkedIn stranici gdje redovno obavještavaju o svakoj promjeni i događanju vezano s bankom. Način modernog poslovanja uzimaju za ozbiljno i to ih čini bankom odabira za mnoge mlade i starije građane. Veliki broj klijenata je dokaz kako se banka konstantno prilagođava raznim potrebama financijskog tržišta kao i građanstva. OTP banka Hrvatska je među prvima ponudila mjere potpore svojim klijentima koji su nažalost izgubili mogućnost otplate raznih financijskih obaveza. Također su povećali broj agenata koji stoje na raspolaganju građanstvu preko interneta i telefona kako građani ne bi morali dolaziti do banke tražeći odgovore na svoje upite. Također su napravljeni posebni paketi mjera za pomoć klijentima koji su bili pogođeni sa katastrofalnim potresom u Sisačko- moslavačkoj županiji. Ovi, i mnogi drugi primjeri izdvajaju OTP banku od drugih banaka, i ovakvim akcijama ulijevaju povjerenje u svoje sadašnje i buduće klijente.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (620 ocjena)