Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

OTP banka Dubrovnik

OTP banka Dubrovnik kao uzorni davatelj kredita!

OTP banka Dubrovnik već dugo vremena posluje u našem gradu. Preko internacionalne grupe, OTP je u Dubrovniku uspio financirati različite projekte koji su u konačnici i doprinjeli razvoju grada. To i jest funkcija banaka – da preko kapitala i potencijala kojeg imaju potpomognu različite projekte na opće dobro pojedinaca i društva općenito. OTP banka Dubrovnik ovdje je zlatan primjer takvog stava. Osim toga, OTP banka također redovito izdaje manje ili veće kredite, bili oni namjenski ili nenamjenski, cijelom pučanstvu na području Dubrovačko – neretvanske županije. Kako današnje društvo zaista ne može bez kredita, tako isto vrijedi i za Hrvatsku. OTP je tokom svog djelovanja na području cijele Hrvatske uspio isfinancirati različite projekte i potpomoći razne organizacije. Kad su u pitanju nenamjenski krediti, OTP banka ponosna je na svoju ponudu, trvdeći da su to jedni od najisplatljivijih kredita na području balkanske regije. Premda to svakako nije točno, jasno je da svaka banka ima svoje parole!

OTP banka Dubrovnik krediti i krediti online:

OTP banka Dubrovnik također izdaje kredite u online obliku, a taj model pojačan je s dolaskom pandemije. Premda je taj segment poslovanja u OTP banka Dubrovnik još uvijek u razvoju, postoje i razni online krediti koji Vam mogu na taj način pomoći. Online krediti su i inače dobili veliki vjetar u leđa u recentnom periodu, a sve više ljudi svoje kredite traži upravo online. Online krediti imaju prednost pred kreditima iz banke iz tog razloga što puno brže sjedaju na račun i cijela procedura zatraživanja kredita je puno kraća. Idealno rješenje za svakoga komu je vrijeme bitan faktor kad je u pitanju podizanje kredita. Ovakvi krediti idealni su za nenadane troškove koje ne možemo pokriti našim uobičajenim mjesečnim budžetom. Prijavite se za online kredit kod nas, odredite svotu i rok otplate te preskočite cijeli dugi proces zatraživanja kredita u bankama. Ukoliko Vam je bitno vrijeme i brzina, onda ste na pravom mjestu.

OTP banka Dubrovnik nudi odlična rješenja za svakoga komu je kredit potreban danas!

OTP banka Dubrovnik sa svojim online kreditima također se uključuje u online tržište kapitala. Njihovi krediti dolaze pod povoljnim uvjetima, vrlo su transparentni u svom poslovanju, a isto tako kamatne stope su niske. Ipak, online krediti kod malih kreditnih kuća kao što je ova i dalje prednjače po pitanju brzine. OTP banka Dubrovnik pokušava ubrzati proces, no to i dalje nije ista brzina od 15 minuta koja se može postići ukoliko se javite nama za brzi nenamjenski kredit. Kod nas ostavite kredite lako i bez puno komplikacija – odredite visinu željenog kredita te odredite rok otplate. Nakon toga ispunite obrasce s informacijama i u tom trenutku sve što trebate napraviti je pričekati da Vam novac sjedne. Kad je vrijeme bitan faktor, onda nam je najbitnije da kredit možemo ostvariti brzo i pouzdano, a tako nešto svakako potražite kod nas i uključite se nizu zadovoljnih klijenata koji su već odabrali nas kao svoje glavne financijske partnere.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (548 ocjena)