Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:32
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Osobni zajam online

Osobni zajam online, brz način do novaca

Osobni zajam online poprima sve veću popularnost u Hrvatskoj, iako je van naše zemlje to praksa koji mnogi već godinama koriste. O čemu je zapravo riječ? Ukratko, o brzom novcu na vašem računu kada je to vama najpotrebnije i sve to uz minimalnu dokumentaciju i brzo odobrenje. Za osobni zajam online ne trebate ispunjavati nikakve stroge uvjete i ne trebate se bojati hoće li realizacija biti negativna. Online zajmovi su nastali kao slamka spasa građanima koji su često bili odbijeni u bankama jer nisu ispunjavali određene uvjete. Potražnja za novcem uvijek postoji, tako da ne čudi činjenica da su razne kreditne agencije ovo uvidjele i napravile model financiranja gdje se pomaže onim najpotrebnijima. Da li su online zajmovi sigurni? Naravno, prevare postoje i u bankama i naravno da postoje online i svugdje gdje je novac u pitanju, ali kako bi ste se ogradili od neugodnih situacija savjetujemo vam da poslujete striktno s kreditnim agencijama koje rade po odobrenju Hrvatske narodne banke.

Osobni zajam online, realizacija

Mnoge ljude i dalje intrigira ovakva vrsta poslovanja. Mišljenja kao i kod svega su podijeljena. Naučeni smo i dalje kako su banke jedini sigurni način za posuđivanje novaca, ali realnost je da se sve polako modernizira pa tako smo došli i do toga da posuđujemo novac online. Živimo u svijetu gdje većinu stvari radimo online, bilo u pitanju posao ili kupnja, tako da je realno da je i posuđivanje novaca sljedeći pothvat. Kako realizirati osobni zajam online? Proces je veoma jednostavan i gotov je u svega par koraka. Kada odaberete zajmodavca s navedenom ponudom registrirat ćete se na njihovu web stranicu kao novi klijeti. Kada se kao novi korisnik verificirate, krećete u popunjavanje online zahtjeva. Ovdje je važno naglasiti kako razni zajmodavci imaju pravo tražiti različitu dokumentaciju i dokaze, tako da za svaki slučaj imajte u pripremi platnu listu, presliku tekućeg računa i osobne. Kada ispunite zahtjev, obrazac s osobnim podacima i kada priložite traženu dokumentaciju to sve odlazi na obradu podataka određenom agentu s druge strane. Povratnu informaciju o odobrenju zajma dobivate u roku nekoliko minuta, i isto tako u nekoliko minuta željen iznos novaca sjeda na vaš tekući račun. Iznosi koji su dostupni za zajam se kreču od 75 EUR do 4000 EUR, a zatražiti ih mogu samo punoljetne osobe s prebivalištem u RH. Osobni zajam online je lako dostupan svakome kome jebrzi novac potreban.

Osobni zajam online, na što morate pripaziti

Kada god podižemo, posuđujemo novac bilo da je iz banke ili nekih drugih financijskih institucija, bitno je da obratimo pažnju na što trebamo pripaziti. Osobni zajam online je pun prednosti ali naravno da ima i nedostataka. Na što morate pripaziti prije uzimanja ovakvog zajma? Prvo provjerite kreditnu agenciju u kojoj mislite uzeti navedeni zajam. U opciji uvijek imajte više zajmodavaca kako bi mogli imati odabir najboljeg. Nemojte se zaletavati, ako vam nešto nije jasno svakako upitajte zajmodavca, jer na kraju cijeli postupak posuđivanja i vračanja novaca mora biti savršeno dogovoren proces između vas kao klijenta i zajmodavca. Osobni zajam online je pristupačan i lak način za doći do novca, no većina ljudi ne razmišlja ovdje o svojim financijskim mogućnostima i to često zna dovesti do neugodnih situacija. Što kada recimo niste u mogućnosti otplaćivati zajam kako ste se dogovorili sa zajmodavcem? U tom slučaju vaša je dužnost kontaktirati zajmodavca i zatražiti promjenu rate ili pomak otplate na drugi način. Financijska mogućnost je najvažnija stvar na koju morate pripaziti prilikom uzimanja zajma.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (645 ocjena)